Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez "felnőtt" kapcsolatokban is így van vagy csak a tiniknél?
Először is kérlek ne nézzetek totál hülyének, még ha a kérdésemből ez is jön le..
szóval a kérdés : felnőtt kapcsolatokban is ugyan úgy csak petting van az elején?
20 éves vagyok, de még nem volt részem igazi párkapcsolatban. 16 évesen volt egy ilyen elég gyerekes kapcsolatom, ami konkrétan 1-2 pettinget élt meg. Félek, hogy most már emiatt furán néznének rám, hiszen 0 tapasztalatom van, én viszont nem akarnék rögtön a 'in medias res' alapon szexel kezdeni a randik/ismerkedés után. Szeretném megismerni a másikat, és szép lassan haladni, amit az ember általában tini korában csinál..
Nagyon fura lenne? Vagy csak én gondolom túl és más is így van ezzel?
Itt nincsenek szabályok. Az van, ami mindkét félnek jól esik :)
Nálunk először cici simi volt ruhán keresztül, utána kuki simi ruhában és mikor először levetkőztünk, akkor szex.
De ez rajtatok múlik csak, hogy mi a ti közös nevezőtök. Felesleges viszonyítani.
Minden kapcsolat más.
Van akik már első randin egymásnak esnek, van akik csak a 3. után.
Én speciel szeretem előbb megismerni a másik felet, de azért 2-3 hónapnál tovább nem szoktam húzni az időt.
Nincs rá általános szabály. Az egyik barátommal (20 évesen) kb 1 hónap ismertség után elsőre szex volt, nem előzte meg petting.
Most 23 vagyok, a jelenlegi párommal 3 év haverság után jöttünk össze, még 2-3 hónapig csak petting volt, szex csak utána.
Mindkettőnek megvan a maga varázsa, nem fura egyik se, csak olyan párt találj, akinek hasonló igényei vannak. Van, aki lelép ha első randin nincs szex... Van, akinek meg egyenesen fura lenne 1-2 hónapnál hamarabb.
Ne aggódj, nem aggódod túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!