Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy felnőtt ésszel valaki simán felhúzza a gumit nem gond neki valaki meg azt mondja olyan mint zokniba fürdeni és nem hajlandó felhúzni?
Főleg férfiaktól kérdezem miért van ez?
Ha a másiknak gumival is jó egyesek miért a kifogásokat keresik?
>kifogásokat keresik?
Nem feltétlenül kifogás. Van, aki nem érez különbséget, van, aki igen. Én tényleg jóval kevesebbet érzek gumiban, élvezhető, de közel sem olyan jó úgy a szex. De ennél sokkal fontosabb, hogy nekem teljesen megsemmisíti az intimitás érzetét az, hogy tudom, egy gumiréteg választ el attól, akivel szeretkezek. Ez engem teljesen lelomboz, nagyjából 5 másodperc alatt kókadok le, amikor gumit kell húznom, annyira utálom.
Nyilvánvaló, hogy mindig fontos a védelem és bizonyos helyzetekben elengedhetetlen a gumi. Ha lennének egyéjszakás kalandjaim, használnék. Ha kurváznék, akkor is.
ezek szerint még sincs olyan felnőtt esze...
keress olyat akinek nem gáz felhúzni.. probléma megoldva.
Mindenki érzi, hogy van különbség gumival és anélkül, ez nem csak a te kiváltságod.
Az életben nem csak az van amit szeretnénk és néha áldozni kell valamit valamiért.
Nem minden nő teheti meg azt, hogy fogamzásgátlót szedjen, mert pl. lehet a szervezete nem bírja, totál szétcseszi az f.gátló.
Én spec biztos nem cseszném szét a szervezetemet, ha tudnám, hogy nem bírja, csak azért, hogy a pasinak kényelmes legyen.
Gumiban nem élvezi a férfi közel sem annyira, ahogyan anélkül tenné, ez tény. Én pedig azt élveztem a legjobban, ha a partnerem is élvezi. Szóval én sem preferáltam a gumit, főleg miután kétszer is kiszakadt a Durex, egyszer hosszú hétvégén, rohanás ügyeletre, bunkó orvos, -6000 forint. Kösz, kihagyom. Inkább megszakítás, számomra sokkal megbízhatóbbnak bizonyult.
Persze állandó partner mellett.
És hogy a kérdésre is válaszoljak, van aki fel tudja adni élvezeteinek felét, van aki nem. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!