Gond, ha felnőtt ember gyerek fogkrémmel mos fogat?
10 hetes kismama vagyok,és még javába tart a hányós, rosszullétes időszak. Legfőképpen reggel, de nagyon sokszor este is! Alig bírok valamit enni, nagyon oda kell figyelnem, mert rettentően ég a gyomrom kb mindentől.
Reggeli hányingerek között eleve nekem nagyon nehéz fogat mosnom, eleve az hogy a számba teszem a fogkefét már plusz hányingert okoz, de mostanában irtó erősnek érzek minden felnőtt fogkrémet. Már több félét is próbáltam, de mind nagyon erős most nekem, és aztán órákig mentol ízt érzek,és még rosszabb a gyomromnak...
Most eszembe jutott hogy szerintetek gond lenne-e ha amíg nem leszek jobban, gyerek fogkrémet használjak? Gondolom az nem olyan erős, mint a felnőtt, de azért tisztít? vagy próbáljam meg felesbe keverni felnőtt és gyerek fogkrémet, és akkor nem lesz annyira erős a mentol íz?
Szerintetek?
Szegény.. Én is nemrég vagyok túl az első harmadon, felve mostam fogat mikor okoz gondot.
Használd nyugodtan, gondolj bele, gyerekeknek is fontos a megfelelő szajhigienia, célnak meg kell hogy feleljen az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!