Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valószínűleg megcsal a férjem. Te mit tennél a helyemben?
A munkahelyén összemelegedett az egyik kolléganőjével, amíg le nem buktak, addig írogattak egymásnak, de a beszélgetések mindig ki voltak törölve. Megkértem, hogy szüntesse meg a kapcsolatot ezzel a nővel. Állítsa szerint ő már nem keresi a nőt, és ha ez tényleg így van, akkor a csaj nem akar leszállni róla. Én már nem tudok bízni benne, főleg azok után, hogy tegnap váratlanul megjelentem a férjem munkahelyén és ott volt nála a nő.
Elválnál? Együtt maradnál vele? Néhány hónapra szétköltöznétek? Teljesen tanácstalan vagyok.
40/N
Férfiként írom.
1. Gyanús, hogy ez nem csak barátság.
2. Ha tényleg csak barátság, akkor is veszélyes, lehet belőle több.
3. Ha tényleg csak barátság, de ez a feleségemet zavarja, akkor megszüntetem a barátságot, hisz a feleségem fontosabb, mint bárki más.
4. Ha a szavak nem használnak, költözz el! Ez egy drasztikus lépés, utolsó esély a férjednek, hogy észbe kapjon. Ha ez sem használ, akkor el kell fogadnod, hogy a másik nő fontosabb neki.
10
Júniustól augusztusig. Vagyis lassan egy éve semmi keresnivalója nem lenne ott. Mégis miféle munkahely ez, ahol nem ott dolgozók is folyton beülhetnek cseverészni a dolgozókkal? Én művházban voltam, az elég laza ugyan, de azért nem ennyire. Max ha nincs ott a főnök...
A másik;
Változott valami a kapcsolatotokban az elmúlt egy évben?
Minden esetre ez nem túl biztató. Adj ultimátumot, hogy vagy befejezi ezt azonnal, vagy összepakolsz.
Igaz még akkor is ott van hogy titokban folytassák, de ennyit mindenképp meg kell próbálni.
Ha ezt nem fogadja el, akkor meg egyenesen neki pakolsz össze, és mehet a nőhöz
Nézd, szerintem itt jobban aggaszthatna téged annál, hogy megcsal-e vagy sem, hogy nem tisztel téged, mint embert.
Adtál ultimátumot-nem tartotta be.
Megmondtad, hogy zavar téged-titkolózás van a hátad mögött.
Teljesen mindegy, hogy megcsal vagy sem, nem tiszteli a kérésed, nem tiszteli azt, hogy kifejezted felé a problémádat.
Ilyen helyzetben egy ember, aki tiszteli a másikat, nem kitörli az üzeneteket, hanem például leül veled, elmagyarázza neked, hogy barátok, és megmutatja az üzeneteket. Vagy felhív, hogy Kicsim, tudom, hogy ultimátumot adtál, de megjelent a nő ma az irodában, igyekszem meghúzni a határokat.
Semmi ilyet nem tesz, hanem inkább kamuzik, meg törölget, meg ki tudja még mit tesz. Ha megcsal, ha nem, mint ember szerintem nem tisztel, és a szememben ez még a megcsalásnál is rosszabb.
Barátkozzon azzal a nővel, te meg szeresd magadat. Mi az, hogy egész életedben egyedül lennél? Félsz a csalódástól? Nekem valamiért az az érzésem, hogy nem szereted és tiszteled magadat.
Ezt kell helyre tenni, hogy a tajparaszt emberek ne találjanak be, és élvezhesd az életet, mert szerethető vagy, és nem kell tűrni mindig minden sz*rt mindenkinek.
És ezt minden nőnek üzenném, hogy szeressétek már magatokat, és az értéketeket meg az életeteket ne egy férfi határozza meg.
27/N.
Se ő nem tisztel, sem az a nő.
Ha annyira akarta volna, leállította volna a nőt.
Add be a keresetet, költözz el, és majd meglátod, hogy ezek után utánad kapar e a férjed, vagy a másik nő után. Ha az utóbbi, ne sajnáld. Egyébként fiatal vagy még, később megismerkedhetsz olyan férfival, aki mellett nem kell a folytonos gyomorgörcsöt érezni.
Te is jó buta vagy,ha benyalod ezt a mesét,hogy ezt csak a csaj akarja...Ugyan már...
Olyan nő akarsz lenni,aki kocsival követi a párját,hogy cirkuszolhasson???... 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!