Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem még nem éltem ki magam, szükségem van új kalandokra, élményekre, de valószínűleg ilyen rendes hölgyet mint akivel együtt vagyok nem találnék még egyszer, annak ellenére hogy a szex nem a legjobb vele. Mit csináljak?
Erre a kérdésre szerinted mit lehet válaszolni?
Ha azt írjuk, hogy maradj vele, akkor vele maradsz?
"annak ellenére hogy a szex nem a legjobb vele."
Mit értesz ez alatt?
Ez miben nyilvánul meg, lehet ezen változtatni vagy sem?
"Úgy érzem még nem éltem ki magam, szükségem van új kalandokra, élményekre"
Szerintem itt ez a valódi indok, a többi csak melléduma. Ha olyan szuper az a nő, meg értékes lenne számodra, akkor azon fáradoznál, hogy lehetne jobb a szexualis életetek, nem azon, hogy kalandozgassál.
Például nem sminkel, nem igazán szőrtelenít, romlanak a fogai és ennek ugye van némi szaga is, nem szed fogamzásgátlót.
Ezek miatt nem tudom annyira kívánni szexuálisan és nem is tud beteljesedni igazán :(
Finoman már mindre próbáltam utalni, nem sok eredménnyel. Nem tudom hogyan lehetne hatékonyabban, hogy ne sértsem meg.
Viszont végtelenül kedves, rendes, önzetlen hölgy, aki nevet a hülye vicceimen is, már rövid idő után hiányzik és félnék elhagyni azért is, mert nagyon érzékeny, ragaszkodó és félek nagyon nehezen viselné, szóval teljes dilemma, nem tudom mit csináljak :(
Tehát összegezve, akkor belsőre megfelel, de külsőre nem.
"Például nem sminkel, nem igazán szőrtelenít, romlanak a fogai és ennek ugye van némi szaga is, nem szed fogamzásgátlót."
Fogorvoshoz nem mer elmenni, vagy pedig pénzügyileg nem tudja megoldani?
A nem szőrtelenít dolgot jelezted felé? Őt nem zavarja?
Nem szed fogamzásgátló dolog pedig érthető. Akinek van némi esze, az nem is fog szedni. Ott az óvszer tökéletesen megfelel a célra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!