Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet megcsal a férjem? 2 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet megcsal a férjem? 2 éve koltoztunk egy uj kornyekre. Észrevettem, hogy az interneten a környékbeli lányok profilkepeit nezegeti. De fogalmam sincs, hogy találta őket. Pl. 30Kmre levo lany. Se közös ismerős, barmilyen kapocs veluk nincs.

Figyelt kérdés
Persze csinos lanyok. Felmerult bennem, hogy esetleg valamilyen tarskereso alkalmazason belul talalhatta oket? A szex nagyon megritkult, most legutobb 3 hete volt, mindig farastsagra, fejfajasra hivatkozik. 7 eve vagyunk hazasok 2 gyerek van. Az is felmerult bennem, esetleg mikor azt mondja dolgozni megy, lehet nem is oda megy, mivel vallalkozo megteheti. Hozzateszem nem hiztam el, nem hanyagoltam el magam, en is dolgozom.Nagyon szomorú vagyok.
2023. aug. 3. 00:05
 1/10 A kérdező kommentje:
Arrol mar ne is beszeljunk, hogy a ferjem 40plusszos ezek a lanyok olyan 18-20 korul lehetnek. En vagyok 32.
2023. aug. 3. 00:06
 2/10 anonim ***** válasza:
18%
2023. aug. 3. 01:57
 3/10 anonim ***** válasza:
14%
Mi ezen a meglepo? Valszeg koltozes elott volt valakije, most meg keresi a kovetkezot
2023. aug. 3. 06:07
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy oregecskedo lennek, mindig fiatalabbnak, 30 ev alattinak neznek. Te aki itt trollkodsz nem erzed, hogy amugy is szomoru vagyok, es irod itt a hulyeseget? Fekvo emberbe rugsz bele...
2023. aug. 3. 07:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Könnyedén ki tudnád deríteni, ha dörzsölt nő vagy, kérdező.
2023. aug. 3. 09:46
 6/10 A kérdező kommentje:
Hogyan? Nem szoktam kutakodni, nem vagyok ebben gyakorlott.
2023. aug. 3. 10:03
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem kell kutakodni, nem kell faggatni, beszélgetni kell az emberrel és figyelni a jeleket.

Írhatsz privátot, ha gondolod.

2023. aug. 3. 11:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyébként fel regisztrálsz a tinderre és keresgelsz lehet megtalalod 😑
2023. aug. 4. 05:58
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

"Nem gondolom, hogy oregecskedo lennek"

30 felett a noknek mar csak lefele megy az ut.....

39F incel

2023. aug. 4. 07:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy a pasas a tinderen ismerkedik. Inkább jön-megy és ahol jár, ott udvarol a nőknek.
2023. aug. 4. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!