Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem érdekel hogy megcsal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érdekel hogy megcsal a férjem csak ne tudjak róla, miért érdekelne ha hozzám jön haza?

Figyelt kérdés

Az csak szex. Legalabbis a mi esetunkben csak szex. Semmi lelki kívánás, csak testi. Hajtja a vére.

Sosem csinalna ugy hogy tudjak rola , es ha nem tudok rola nem is tortenik semmi. Ez nem hatba szuras, elarulas, megalazas. Hozzam jon haza, engem szeret nekem ad meg mindent! (Romak vagyunk)

Ti mit gondoktok errol?

2022. márc. 9. 00:36
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
83%
Így van, jó lesz az neked 👌👌👌
2022. márc. 9. 00:39
 2/28 Laylah ***** válasza:
87%
Hitegesd csak magad. Attól, hogy nem figyelsz rá, még nyakig ér a szar. Aztán majd jön egyszer egy nő, aki nehezebben adja majd magát, felkelti az érdeklődését, és majd azt veszed észre, hogy nem hozzád megy már haza. Ne haragudj, de én nem lennék olyannal, aki képtelen csomót kötni a farkára, ha tudja, hogy ez engem bánt.
2022. márc. 9. 00:40
 3/28 anonim ***** válasza:
11%
Ez azt jelenti, hogy te vagy az igazi neki.
2022. márc. 9. 00:40
 4/28 anonim ***** válasza:
90%

Nyilván trollkodsz!

A leírás szerint tudsz róla, tehát fájnia kellene. Az, hogy romák vagyunk túl sok információ.

Azt meg épp eszű nő nem jelenti ki, hogy ez biztosan nem érzelmeken alapul.

2022. márc. 9. 01:09
 5/28 anonim ***** válasza:
86%

"Ti mit gondoltok erről"?

Én azt gondolom, hogy ez elég nagy igénytelenség, de ez a te dolgod. Ha neked belefér, téged nem zavar az a tudat, hogy mielőtt téged megdug esténként, előtte délután már más nőbe mártogatta a farkát, az ő p***náját nyalta, aztán azzal a szájjal téged csókol meg, az a nő szopta a farkát, amit később a te szádba tol be. Ha neked ettől a gondolattól nem fordul fel a gyomrod, akkor az a te dolgod, tűrd csak nyugodtan.

A magam részéről ezt én🤮🤮🤮 Undorítónak tartom. Sose lennék együtt olyannal aki megcsal. Egy percig sem.

2022. márc. 9. 02:23
 6/28 anonim ***** válasza:
5%
Nincs mindenhol ennyire elterjedve ez a sz.pas, ny.las mint a gyakorin.
2022. márc. 9. 04:55
 7/28 anonim ***** válasza:
83%
Egészségedre!
2022. márc. 9. 05:39
 8/28 anonim ***** válasza:
61%

Győzködd csak magad.

De vágj bele, legyen úgy ahogy te gondolod.

2022. márc. 9. 06:39
 9/28 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem ez nem normális! Az én értekrendbe ez nem fér bele! Persze, teljesen rendben van, ha te ezt így gondolod, de nem kellene azt erositeni, hogy ez igy rendben van mindenkinek! Én ugy b*sznám ki a ferjemet, mint macskat szarni, plusz azonnal beadnám a valókeresetet. Lehet, hogy te masodiknak való tipus vagy, van ilyen! Én nem tudom magamt annyora alulertekelni, hogy elturjem, hogy más nőbe mártja a f*szát
2022. márc. 9. 06:44
 10/28 anonim ***** válasza:
90%
Rengeted házasság, család maradt egybe a te hozzáállásod miatt, és rengereg szerető maradt így hoppon mert azt hitte miatta válni fog a családapa.
2022. márc. 9. 06:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!