Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem érdekel hogy megcsal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érdekel hogy megcsal a férjem csak ne tudjak róla, miért érdekelne ha hozzám jön haza?

Figyelt kérdés

Az csak szex. Legalabbis a mi esetunkben csak szex. Semmi lelki kívánás, csak testi. Hajtja a vére.

Sosem csinalna ugy hogy tudjak rola , es ha nem tudok rola nem is tortenik semmi. Ez nem hatba szuras, elarulas, megalazas. Hozzam jon haza, engem szeret nekem ad meg mindent! (Romak vagyunk)

Ti mit gondoktok errol?

2022. márc. 9. 00:36
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
27%
Ez most valami vicc? A romák vagyunk közlésig egészen elhittem.
2022. márc. 9. 11:17
 22/28 anonim ***** válasza:
87%

Ha te így boldog vagy, nekem halálosan mindegy.

Remélem azért a mosógépet is olyan lelkesen tölti, mint a szeretőjét, nem csak házicsicska vagy.

2022. márc. 9. 11:25
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nálatok ez természetes, pont emiatt nem lesz jó soha a roma férfi-magyar nő párosítás, mert ezt mi nem tudnánk elviselni.

Lényeg hogy te boldog vagy így, ez a lényeg. Remélem azért a plusz gyerekeket nem viszi majd haza, pontosabban azt már tényleg nem vállalod.

2022. márc. 9. 11:33
 24/28 anonim ***** válasza:
87%
A kérdés egyértelműen provokáció. Nem érdekel mások véleménye,de azért kiirsz egy kérdést róla?
2022. márc. 9. 12:07
 25/28 anonim ***** válasza:
11%

Irreleváns, hogy romák vagytok.

Ez egy teljesen normális dolog.

Én mondjuk poliamor vagyok, de ha valaki mono és ilyen, az is feljebb való, mint a megszokott dogma.

2022. márc. 9. 14:42
 26/28 anonim ***** válasza:
Cigányoknál a nők is össze-vissza bacnak mindenkivel, remèlem te is ezt csinálod :D
2022. márc. 9. 16:20
 27/28 A kérdező kommentje:
Persze
2022. márc. 9. 18:13
 28/28 anonim ***** válasza:
45%
Szánalmas hozzáállás, ráadásul önbecsapás is. Az ilyen nő max kívülről nyugodt, belülről viszont mindig az összeomlás szélén áll.
2022. márc. 9. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!