Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Biztos vagyok benne hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztos vagyok benne hogy megcsal a férjem,hogyan szerezzek bizonyítékot?

Figyelt kérdés
Teljesen biztos vagyok benne,megváltozott,fura dolgai vannak a mobil mindenhol vele,eljár otthonról estenként mindenféle indokkal. Az autóban találtam pár dolgot ami nem az övé volt,de kibeszélte. Gondolom az autóban történnek a találkák. Hogyan szerezzek bizonyítékot? Az nélkül nem válhatok,2 gyerek van.
2021. szept. 22. 11:31
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
81%
És ha lesz bizonyíték akkor a 2 gyerek eltűnik, vagy mi?
2021. szept. 22. 11:36
 2/40 anonim ***** válasza:
96%
Nyugodtan elválhatsz bizonyíték nélkül is 🤷🏼‍♂️
2021. szept. 22. 11:37
 3/40 A kérdező kommentje:
Nem,de akkor nyugodtabban lépek ki a házasságból. Bizonyíték nélkül mindig ott van hogy tévedek.
2021. szept. 22. 11:46
 4/40 anonim ***** válasza:
94%
Add be a papírokat és nyomd a kezébe, ezek után ki fog derülni, hogy mi a hozzáállása.
2021. szept. 22. 11:51
 5/40 anonim ***** válasza:
97%
Kérj meg valakit hogy kövesse mikor este elmegy otthonról.
2021. szept. 22. 12:00
 6/40 anonim ***** válasza:
37%
Az a baj hogy féltékeny vagy. Mindegy hogy jogosan, vagy nem. Ennek a kapcsolatnak már meszeltek szerintem
2021. szept. 22. 12:08
 7/40 anonim ***** válasza:
94%

"megváltozott,fura dolgai vannak a mobil mindenhol vele,eljár otthonról estenként mindenféle indokkal. Az autóban találtam pár dolgot ami nem az övé volt"

"Bizonyíték nélkül mindig ott van hogy tévedek." - Nem elég neked ennyi bizonyíték?

Különben is válni akarsz - legyél őszinte magaddal, és építsd a szebb jövőt!

2021. szept. 22. 12:13
 8/40 anonim ***** válasza:
100%

Elég indok a váláshoz, hogy oda a bizalom.

Mi van, ha azt mondod, hogy ne menjen el? Mondjuk nem érzed jól magad. Vagy te akarsz vele beszélgetni, filmet nézni. Leráz, vagy marad otthon? Vagy egyszerűen megmondod, hogy szeretnél megnyugodni, adja oda a mobilját. Elég egyértelmű, ha nem adja oda.

De amúgy tényleg felesleges bonyolítani. Te is tudod az igazat. Még ki se mondják a válást, már együtt lesz a másikkal.

2021. szept. 22. 12:22
 9/40 anonim ***** válasza:
90%
Ha a kocsiban csal akkor mi a gond ? Egy telefont bele és hallgatod mi tortenik:)
2021. szept. 22. 12:55
 10/40 A kérdező kommentje:

Kiszúrná a telefont az autóban,elég sokat takarítja.

Mobiljába esélyem sincs belenézni,kódolva van.

2021. szept. 22. 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!