Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos vagyok benne hogy megcsal a férjem,hogyan szerezzek bizonyítékot?
32-es nem az a lényeg, hogy én milyen helyzetben voltam, és ne kavarj bele, mert ő ő, és én én vagyok, mellesleg ne kezd el találgatni se rólam, mert butaság, de ti nem gondolkoztok objektívan. Ha ilyeneket csinál, akkor jogosan fog haragudni rá a férje, és azért be is perelheti, és akkor már nem csak a válás, de még egy per, és a férje ezt felhasználhatja ellene a gyerekelhelyezési perben is.
A kérdező továbbra se írta milyen tárgyak addig érdemben objektív választ se tudtok írni.
A válaszokkal van a probléma, és az hogy szubjektívan beleviszitek a ti érzéseiteket és tapasztalataitokat, ami nem fog segíteni neki, hanem esetleg nagyobb hülyeséget csinál maga ellen és a gyerekei ellen, ha megcsalta a férj akkor is. Így saját maga ellen dolgozik és a gyerekei ellen.
De nyugodtan adjátok neki az ötleteket, csak jogilag bizonyos ötleteitek sérti a másik személyiségi jogait és azért nem kevés pénzt vagy büntetést kell majd letudnia. A magánnyomozó egy dolog, de kérdés, hogy van-e pénze rá, és sülhet el az is neccesen, ha esetleg kiderul, hogy a férj nem csalta meg, hanem tényleg nekik akart meglepetést. Hogy fog a lelkiismeretével megkuzdeni, és a férje meg csak azt veszi észre hogy a feleség megváltozott. Vannak olyan típusu emberek akik állandoan félreértésbe keverednek, honnan tudjuk, hogy a férj nem-e ilyen. Nem tudunk róluk semmit.
Nem tudjuk milyen tárgyak, a kimagyarázást sem tudjuk, én kérdeztem nem adott választ, csöndben van, semmi objektívat nem tudunk, csak azt hogy keveset van otthon, kimaradozik és stb és stb és már mindenki adja az FBI nyomozós ötleteket. Ez még kevés.
Én is végigmentem ezen egyszer, és rohadtul kell a bizonyíték,
mert az édeskevés ha egy hosszú kapcsolatban, pláne ahol gyerekek is vannak,
és összeköt benneteket sok év, egy gyanú miatt nem fogod
kirúgni, meg elválni..
Bármilyen eszköz megengedett, ilyen esetben az etika már nem
számít, mert ha még se igaz amit gondolsz, akkor bocsánatot
kérsz, ha meg ott a bizonyosság, akkor nem lesz pofája
perelnie, azok után hogy félrekufircolt és hazudott.
Nekem is ott volt a gyanú, a pár kis apró jel, de
el se tudtam képzelni hogy megcsal, és azt mondogattam
hogy hülyeségeket beszélek be magamnak..
Aztán valahogy beléptem a telefonja google maps-ébe,
és ott láttam hogy hónapokon keresztül, mikor hajnalban
felkelt akkor ment a nőjéhez, és mikor vitte hétköznap
délelőtt szállodába, és hová..nem túl jó érzés ezt látni,
az igaz, de enélkül mai napig csalna....
Egyik este mikor kettesben vagytok, leültetted és azt mondod:
"Úgy érzem megcsalsz, fura dolgaid vannak, a mobil mindenhol veled van, esténként eljársz otthonról, mindenféle indokkal. Kérlek add ide a telefonod, hogy belenézzek az utolsó pár beszélgetésedbe, hogy megnyugodjak, avagy válljunk el békességgel."
#37 Ez így korrekt!
Kérdező, mi lett?
#34-es nem vagyok sztár, de 37-es jól írta. Egy ilyen beszélgetésnél már több mindent tud olvasni mikro jelzésekbol még akkor is ha a mobiljából eltávolitgatta az uzeneteket.
De amiket ti adtatok tanacsot neki az lehet utána nagyon kellemetlen és jogos harag és vállás ha félreértésbe keveredő típus és a gyerekeinek is szar lesz, de ugyanakkor veszélyes is lehet ha nem megcsalás hanem valami egészen más. Ha nem bír a féltékenységgel akkor inkább fogadjon magánnyomozót ha van pénze rá, bár bizonyos értelemben több havi kaját vesz el a két gyereke elől ezzel de így ha nem az és valami más akkor biztonságosabb ránézve és a gyerekeire nézve.
Ostoba és elvakult tanácsokat adtatok neki szerintem.
Higgyétek el,hogy sokkal jobb a konkrétum, és utána a beszélgetés, mert én
is ezt akartam, de bizonyíték nélkül, hosszú együtt töltött évek után,
gyerekekkel, nem tudod már ezt így megkérdezni csak úgy, face-to face.
Pedig nem vagyok egy becari tipus, de ez nagyon más,
főleg ha szereted.Még úgyis nagyon nehéz volt, hogy már bizonyítékaim voltak... :-((( És vannak olyanok is, akik simán tudnak hazudni a másik
képébe, főleg a többszöri megcsalók..Bizonyíték,azt nem tudja
kimagyarázni sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!