Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Biztos vagyok benne hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztos vagyok benne hogy megcsal a férjem,hogyan szerezzek bizonyítékot?

Figyelt kérdés
Teljesen biztos vagyok benne,megváltozott,fura dolgai vannak a mobil mindenhol vele,eljár otthonról estenként mindenféle indokkal. Az autóban találtam pár dolgot ami nem az övé volt,de kibeszélte. Gondolom az autóban történnek a találkák. Hogyan szerezzek bizonyítékot? Az nélkül nem válhatok,2 gyerek van.
2021. szept. 22. 11:31
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
52%
23, 26, 28 és 29-es vagyok.
2021. szept. 25. 09:06
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
26 te nem voltál ilyen helyzetbe, látszik, fogalmad sincs hogy mi játszódik le ilyenkor valakiben. Persze jó lenne normálisan megbeszélni, de ez meg nagyon kevés esetben működik, általában a lebukás után vannak komolyabb beszélgetések. Nem így kellene lenni, de aki eleve sunnyog, nem fog őszinte lenni csak ha már nincs mit tagadni. Na pont emiatt alakul ki valakiben hogy utanamegy a dolgoknak, ami nyilván nem jó senkinek, de valamikor nincs mas valasztas tudod.
2021. szept. 25. 09:08
 33/40 anonim ***** válasza:
20%

32-es nem az a lényeg, hogy én milyen helyzetben voltam, és ne kavarj bele, mert ő ő, és én én vagyok, mellesleg ne kezd el találgatni se rólam, mert butaság, de ti nem gondolkoztok objektívan. Ha ilyeneket csinál, akkor jogosan fog haragudni rá a férje, és azért be is perelheti, és akkor már nem csak a válás, de még egy per, és a férje ezt felhasználhatja ellene a gyerekelhelyezési perben is.

A kérdező továbbra se írta milyen tárgyak addig érdemben objektív választ se tudtok írni.

A válaszokkal van a probléma, és az hogy szubjektívan beleviszitek a ti érzéseiteket és tapasztalataitokat, ami nem fog segíteni neki, hanem esetleg nagyobb hülyeséget csinál maga ellen és a gyerekei ellen, ha megcsalta a férj akkor is. Így saját maga ellen dolgozik és a gyerekei ellen.

De nyugodtan adjátok neki az ötleteket, csak jogilag bizonyos ötleteitek sérti a másik személyiségi jogait és azért nem kevés pénzt vagy büntetést kell majd letudnia. A magánnyomozó egy dolog, de kérdés, hogy van-e pénze rá, és sülhet el az is neccesen, ha esetleg kiderul, hogy a férj nem csalta meg, hanem tényleg nekik akart meglepetést. Hogy fog a lelkiismeretével megkuzdeni, és a férje meg csak azt veszi észre hogy a feleség megváltozott. Vannak olyan típusu emberek akik állandoan félreértésbe keverednek, honnan tudjuk, hogy a férj nem-e ilyen. Nem tudunk róluk semmit.

Nem tudjuk milyen tárgyak, a kimagyarázást sem tudjuk, én kérdeztem nem adott választ, csöndben van, semmi objektívat nem tudunk, csak azt hogy keveset van otthon, kimaradozik és stb és stb és már mindenki adja az FBI nyomozós ötleteket. Ez még kevés.

2021. szept. 25. 11:05
 34/40 anonim ***** válasza:
60%
Lehet hogy bizonyítéknak kevés, de gyanúnak bőven sok. Értem amit írsz, csak éppen ha valakiben dúl a féltékenység akkor nem biztos hogy 2x is meggondolja hogy mit tesz. A másik, hogy a személyiségi joggal ne gyere, mert lassan fingani se lehet, mert sérti valaki jogát. Ebben a szituban valszeg te vagy itt az egyetlen aki full objektíven gondolkozik. Te egy sztár vagy.
2021. szept. 25. 18:20
 35/40 anonim ***** válasza:
82%
Huuu hát a kérd el a telefont nem sok mindenre jó, van aki mindent töröl belőle. Szóval ez nem opció. Valaki kell aki követi, itt már nincs mese én értem mit akarsz mondani, én sem válnék el csak úgy h azt érzem h megcsalnak. Biztos tuti rahtakapas kell. Ha rakerdezel hülyeség, tagadni fog, e ameg jobban figyelni. Szerintem kérd meg egy baratnodet, hogy kövesse, vagy marad a lehalgato amit kapcsol be és tedd be a kocsiba ülés alá akár. 2 napot simán vesz. De elég már este kivenned amikor hazaer és bele hallgatni. Használtam 3000 Ft vehetsz, 2 ceruza elem bele. Igen én szeretnem hallani, ha mással kefel, hogy undorodjak meg tőle. Sok sikert ne hagyd magad.
2021. szept. 25. 21:34
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

Én is végigmentem ezen egyszer, és rohadtul kell a bizonyíték,

mert az édeskevés ha egy hosszú kapcsolatban, pláne ahol gyerekek is vannak,

és összeköt benneteket sok év, egy gyanú miatt nem fogod

kirúgni, meg elválni..

Bármilyen eszköz megengedett, ilyen esetben az etika már nem

számít, mert ha még se igaz amit gondolsz, akkor bocsánatot

kérsz, ha meg ott a bizonyosság, akkor nem lesz pofája

perelnie, azok után hogy félrekufircolt és hazudott.

Nekem is ott volt a gyanú, a pár kis apró jel, de

el se tudtam képzelni hogy megcsal, és azt mondogattam

hogy hülyeségeket beszélek be magamnak..

Aztán valahogy beléptem a telefonja google maps-ébe,

és ott láttam hogy hónapokon keresztül, mikor hajnalban

felkelt akkor ment a nőjéhez, és mikor vitte hétköznap

délelőtt szállodába, és hová..nem túl jó érzés ezt látni,

az igaz, de enélkül mai napig csalna....

2021. szept. 27. 09:33
 37/40 anonim ***** válasza:
80%

Egyik este mikor kettesben vagytok, leültetted és azt mondod:

"Úgy érzem megcsalsz, fura dolgaid vannak, a mobil mindenhol veled van, esténként eljársz otthonról, mindenféle indokkal. Kérlek add ide a telefonod, hogy belenézzek az utolsó pár beszélgetésedbe, hogy megnyugodjak, avagy válljunk el békességgel."

2021. okt. 10. 12:59
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

#37 Ez így korrekt!

Kérdező, mi lett?

2021. okt. 10. 17:07
 39/40 anonim ***** válasza:

#34-es nem vagyok sztár, de 37-es jól írta. Egy ilyen beszélgetésnél már több mindent tud olvasni mikro jelzésekbol még akkor is ha a mobiljából eltávolitgatta az uzeneteket.

De amiket ti adtatok tanacsot neki az lehet utána nagyon kellemetlen és jogos harag és vállás ha félreértésbe keveredő típus és a gyerekeinek is szar lesz, de ugyanakkor veszélyes is lehet ha nem megcsalás hanem valami egészen más. Ha nem bír a féltékenységgel akkor inkább fogadjon magánnyomozót ha van pénze rá, bár bizonyos értelemben több havi kaját vesz el a két gyereke elől ezzel de így ha nem az és valami más akkor biztonságosabb ránézve és a gyerekeire nézve.

Ostoba és elvakult tanácsokat adtatok neki szerintem.

2021. okt. 11. 06:08
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

Higgyétek el,hogy sokkal jobb a konkrétum, és utána a beszélgetés, mert én

is ezt akartam, de bizonyíték nélkül, hosszú együtt töltött évek után,

gyerekekkel, nem tudod már ezt így megkérdezni csak úgy, face-to face.

Pedig nem vagyok egy becari tipus, de ez nagyon más,

főleg ha szereted.Még úgyis nagyon nehéz volt, hogy már bizonyítékaim voltak... :-((( És vannak olyanok is, akik simán tudnak hazudni a másik

képébe, főleg a többszöri megcsalók..Bizonyíték,azt nem tudja

kimagyarázni sehogy.

2021. okt. 11. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!