Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos vagyok benne hogy megcsal a férjem,hogyan szerezzek bizonyítékot?
Figyelt kérdés
Teljesen biztos vagyok benne,megváltozott,fura dolgai vannak a mobil mindenhol vele,eljár otthonról estenként mindenféle indokkal. Az autóban találtam pár dolgot ami nem az övé volt,de kibeszélte. Gondolom az autóban történnek a találkák. Hogyan szerezzek bizonyítékot? Az nélkül nem válhatok,2 gyerek van.2021. szept. 22. 11:31
11/40 anonim válasza:
Ha lesz bizonyitek, akkor lepsz ki nyugodtan? Erdekes felfogas. En 1 napot is sajnalnek egy ilyen kapcsolatban maradasra.
12/40 anonim válasza:
Kérd el a telefont. Én nem kaptam meg, kidobtam, 2 hét múlva a szeretővel mászkált kézenfogva.
13/40 anonim válasza:
Kedves kérdező, sok áruházban (Praktikter, Euronics) lehet venni olyan kamerát, ami picit nagyobb csak mint egy dobókocka, van rajta csipesz is, tölthető, és nem kameráz ész nélkül, hanem mozgásérzékelős. Olyan rejts el a kocsiban. A nevét nem tudom, de ha bemész az áruházban, segítséget kérsz, megmutatják, lehet, hogy online is meg lehet rendelni.
14/40 anonim válasza:
Ha anyagilag belefér, megánnyomozót is a nyakára állíthatsz, én úgy buktattam le, ráadásul az ő félretett pénzéből, amit a hobbiájra szánt 😉
Ha úgy van, te is követheted, esetleg barátnő segítségével
15/40 anonim válasza:
Diktafon is jó lehet kocsiban elrejtve
16/40 anonim válasza:
plüss állatba belevarsz egy diktafont ..
17/40 anonim válasza:
Ha bevarrja a diktafont, szerintem semmi nem fog hallatszódni, ráadásul
egyik sem tud túl hosszú ideig venni..
Amit a 13-as ír,az járható út lehet, feltéve ha tényleg lehet
kapni ilyet...
18/40 anonim válasza:
H itt milyen beteg emberek vannak aztarohadt
19/40 anonim válasza:
Csak kérd el a telefonját, hogy meg akarod nézn, oldja fel. Ha nem adja oda, az elég egyértelmű. Vagy amikor el akar menni mond neki hogy maradjon, most legyen programja veled. Ha nem akar, akkor szintén egyértelm6 hogy mi van. Ez a diktafon, meg kamera, meg magánnyomozó baromi beteg gondolat. Most komolyan végig akarod nézni/hallgatni ahogy a párod mással van.
20/40 anonim válasza:
Ne ezzel foglalkozz, inkabb keszulj fel titokban egy valasra. Gyujts penzt, nezz lakhatast, videozd ha ordit stb.aztan ugyis elobb utobb kiderul a megcsalas es akkor felkeszulten lephetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!