Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek ezzel a nővel?
Sziasztok!
Tanácsokra lennének szükgségeim.
24 éves vagyok, nemrégiben körülbelül két hónapja megismerkedtem egy nővel az egyik szórakozóhelyen ahová néha járok.
Az este cigizés közben beszélgettünk egy pár szót majd elkértem a nevét és tovább folytattuk telefonon a beszélgetést.
Mint kiderült ő 34 éves(egyébként nem néz ki annyinak első ránézésre 25-26 tippeltem)
Nekem nagyon bejött, hogy egy idősebb nőnél látok esélyeket ezért le is beszéltünk egy találkozót egy hét múlva.
Az est folyamán kis tipi tapi csók és beszélgetés volt semmi több.
Mivel én is és ő is jól éreztük magunkat folytattuk a találkozókat de fura volt, hogy mindég kevés ideje van találkozni. itt jött a probléma.
Férje van. De mire ez már kiderült teljesen belehabarodtam és ő is belém.
Nem Nem vagyok még szerelmes de félek előbb utóbb az leszek.
Mit tegyek ? Hagyjam abba ezt az egész viszonyt? Tanácstalan vagyok, tudom gerinctelenség a másik férfitársammal szemben ez az egész de ő kutyába sem nézi ezt a nőt. Egyszerre akarom is meg nem is.
Ti mit tennétek ?
jöhet hideg meleg.
Ha nincs gyerek,és talán hajlandó lenne a válásra is,miért ne?
Így viszont oké hogy ez most jó,de neked csak az idődet és a szívedet
rabolja..Persze 24 éves vagy,még belefér pár ilyen év is az életedbe.
Kérdés az,mi van ha te bele szeretsz és nem akarsz majd mást,csak őt,
de ő még mindig nem lesz hajlandó válni...És azért most oké hogy csúcs a csaj,mert 34 éves,de azért az a 10 év elég nagy különbség ha például
te szeretnél majd családot egyszer.A csajnak már maximum 4-5 éve van erre.Te viszont még csak 28 leszel akkor.
Felnőtt emberek vagytok, meg tudtok mindent beszélni, kérdezd meg hány ilyen szeretője volt/van még, mint te.
Lehet, hogy csak élvezi a figyelmet a férfiak részéről, mindig mástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!