Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek ezzel a nővel?
Sziasztok!
Tanácsokra lennének szükgségeim.
24 éves vagyok, nemrégiben körülbelül két hónapja megismerkedtem egy nővel az egyik szórakozóhelyen ahová néha járok.
Az este cigizés közben beszélgettünk egy pár szót majd elkértem a nevét és tovább folytattuk telefonon a beszélgetést.
Mint kiderült ő 34 éves(egyébként nem néz ki annyinak első ránézésre 25-26 tippeltem)
Nekem nagyon bejött, hogy egy idősebb nőnél látok esélyeket ezért le is beszéltünk egy találkozót egy hét múlva.
Az est folyamán kis tipi tapi csók és beszélgetés volt semmi több.
Mivel én is és ő is jól éreztük magunkat folytattuk a találkozókat de fura volt, hogy mindég kevés ideje van találkozni. itt jött a probléma.
Férje van. De mire ez már kiderült teljesen belehabarodtam és ő is belém.
Nem Nem vagyok még szerelmes de félek előbb utóbb az leszek.
Mit tegyek ? Hagyjam abba ezt az egész viszonyt? Tanácstalan vagyok, tudom gerinctelenség a másik férfitársammal szemben ez az egész de ő kutyába sem nézi ezt a nőt. Egyszerre akarom is meg nem is.
Ti mit tennétek ?
jöhet hideg meleg.
Én tolnam.mint a lopott biciklit.
Válni nem fog. Viszont amíg nem un meg vagy te őt addig...
3-as.
Többször járt már nálam általában heti egy két alkalommal.
A szex nagyon jó vele és neki is tetszik.
Állítása szerint a férje több mint egy éve nem nyúlt hozzá és ezt érezhető is.
Sőt nagyon szeretet hiányos is.
6-os.
Ezt rám értetted ?
17-es.
Erre a kérdésemre semlegest választ kaptam. Azaz még ő sem tudja.
Beszélgetéseink és elmondása alapján pedig a családja több tagja is jelezte neki, hogy miért nem hagyja már el ezt a fickót.
Nem igazán csípik a családba.
19: Kérdés, a Kérdezőnek mi a fontos egy kapcsolatban.
Gyámolítani valakit, vagy akivel egyenrangúak, vagy akire támaszkodhat.
Egyik támaszkodós kapcsolat se a szerelemről se a szexről szól, azt szögezzük le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!