Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért csak a nő a r*banc?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a nő a r*banc?

Figyelt kérdés

(Volt)férjemnek viszonya van/volt a munkahelyén egy nővel. Ez több embernek is feltűnt, nekem is azonnal. Baráti viszonyt ápolunk 1-2 kollegájával, akik szerint rengetegen mérgesek a csajra, van aki be akarja mártani a férjénél, vagy el akarja kapni munka után.

A férjemet miért nem akarja elkalapálni senki, hogy már 1 hónapos baba mellett képes volt erre? A körülmények lényegtelenek, az egész családjában hasonló értékrend szerint élnek, apukája még falazott is neki.

jan. 27. 06:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
86%

#20:

Mi van nem tetszik, hogy a férfi is lehet rib*nc? Sőt qrva, aki pénzért szexel?

Egyenjogúság van. Akkor miért csak a nők vannak elítélve a laza életmód miatt? Tessék mindkettő nemet egyformán kezelni. Itt sírnak az incelek, hogy mennyire el vannak nyomva.

Irigykednek a chadekre és gyűlölik a nőket.

Egyenlőség miatt picsognak.

Most hogy-hogy baj az egyenlő bánásmód? :D

jan. 27. 12:28
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
20-as ne izgulj feleslegesen, nem azt akarják mondani a válaszolók hogy a nők is legyenek akkora krvák mint egyes férfiak, hanem azt hogy az a férfi sem az igazi férfi aki kva. Hanem ebben egyenlőség van (legyen).
jan. 27. 12:37
 23/25 anonim ***** válasza:
83%

Férfi vagyok, és úgy gondolom, hogy ebben a szituációban a férfi a sokkal nagyobb hibás, és rbanc.

Ő esküdött hűséget másnak, ő szegte meg, neki van még ráadásnak pici babája.

Ha tisztességes lenne, akkor hiába csinált volna a nő bármit is.

Szerintem nagyon ciki, ha ezt másképp látja valaki.

Nincs érv, amivel ezt értelmesen meg tudnátok támogatni, bocs.

jan. 27. 13:23
 24/25 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem hangos, kevés ember lehet az, aki nem ítéli el a megcsalást, én komolyan nem értem, hogy honnan veszitek ezt. Mindig el van ítélve, itt GYK-n is, de midig van áldozat hibáztatás is. pl ha nő csal meg férfit oda is van mondva, hogy biztos a férfi hibája. Az ilyenekre nem kell figyelni, idióták

Az meg, hogy ha egy férfi megerőszakol egy nőt, akkor a nő a hibás. Ki gondolkozik így? De komolyan, van 1-2 idióta, és belőlük extrapoláltok a teljes népességre? Na ne már, a legtöbb ember szerint a megerőszakolás az egyik legkomolyabb vétség (egyébként én úgy tudtam, hogy erőszakos elkövetések többnyire férfiakat érik, gyilkosság, ilyesmik, de ez off topik)

Kérdező, a férjed és ez a nő pont ugyanannyira alják. Mondjuk az hogy az apja védi az talán nem meglepő, mégiscsak a kicsi fiacskája, de ne foglalkozz vele. A kollégáid meg gondolom a nőt ismerik, a férjedet meg nem

jan. 27. 14:57
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha megcsalna a férjem, szerintem a legutolsó dolgom lenne azon filózni, miért a nőt kurvázzak le az emberek. Igen gondolom feltűnt,h az erkölcsösséget évezredek óta elsősorban a nőktől várják el a legtöbb kultúrában, a védelmet meg inkább a férfiaktól, azért harcolnak többnyire férfiak a háborúban, szóval hiába van egyenlőség ezek a dolgok még sokáig így maradnak, a nemi szerepek is és a társadalmi elvárások. Pl. az ha egy nő nem dolgozik nem annyira ciki mint ha egy férfit tart el a felesége hosszú távon arra mindenki felkapja a fejét vagy ha a férfinél helyezik el a gyereket. De még millió egy példát mondhatnék.
jan. 27. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!