Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért csak a nő a r*banc?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a nő a r*banc?

Figyelt kérdés

(Volt)férjemnek viszonya van/volt a munkahelyén egy nővel. Ez több embernek is feltűnt, nekem is azonnal. Baráti viszonyt ápolunk 1-2 kollegájával, akik szerint rengetegen mérgesek a csajra, van aki be akarja mártani a férjénél, vagy el akarja kapni munka után.

A férjemet miért nem akarja elkalapálni senki, hogy már 1 hónapos baba mellett képes volt erre? A körülmények lényegtelenek, az egész családjában hasonló értékrend szerint élnek, apukája még falazott is neki.

jan. 27. 06:55
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Hű, sok privát választ kaptam, nem a történet a lényeg, teljesen átlagos sztori. Szimplán csak alátámasztja a "ri*nc szétverte a kisgyerkes családot" gondolatot.
jan. 27. 07:17
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez számít valamit akkor szerintem a történet mindkét szereplője pontosan ugyanakkora seggfej. Az hogy kit milyen jelzővel illetünk az események után kb lényegtelen,emberileg ugyanazon a szinten vannak.
jan. 27. 07:20
 3/25 A kérdező kommentje:

Nyilván ugyan akkorák, mi több, ha egymással folytatják meg is érdemlik egymást.

Inkább csak jól esett panaszkodni vagy nem is tudom, én az életem újraépítésén dolgozom, csak még friss a dolog.

jan. 27. 07:22
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
A férjed is gané, ha ez megnyugtat.
jan. 27. 07:25
 5/25 anonim ***** válasza:
73%

A mai tarsadalomban ha nőt csalnak elhagynak soha nem a ferfi a hibas.

Vagy ha a nő válogat es kiszórja azokat akik kihasználnák, akkor meg beképzelt meg nárci a nő.

En is tapasztalom.

Soha nem a ferfi van elhordva.

Multkor azert lepontoztak ha en olyanert szakitok, ha vki csunyán beszél már velem, lekezelő degradál engem. Így keresek mást. De engem pontoznak le.

jan. 27. 07:34
 6/25 anonim ***** válasza:
80%

Nyilván neked nem a csaj a lényeg, ahhoz semmi közöd, hanem a férjed, ő tartozik neked valamivel, a csaj semmivel, tulajdonképpen számon se nagyon lehet kérni, bár a férje tényleg megérdemelné, hogy tudja az igazságot, nem is csak bosszúból, hanem mert mindenki megérdemli, hogy ne vágják át.

Jól látod, neked a jövőddel kell foglalkoznod, és örülök, hogy ezt teszed.

jan. 27. 07:41
 7/25 anonim ***** válasza:
25%

Mondjuk nem a férfiak öltöznek qrva módjára, és illegetik magukat a nők előtt, akiknek már a kerti kapálástól is benedvesednek...

Aki olyan hülye, hogy még nem vette észre, mik a hívó jelek egy körhintázásra, az játssza csak tovább a debilt.

jan. 27. 07:45
 8/25 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem félnek hogy az ő férjük lesz a következő. Vannak olyan nők akik nem tudják a helyüket, nekik minden kell, ehhez egy teljes szappanopera összes részét elő tudják adni a kövi kiszemeltjüknek. A férjedtől max a férfi kollégák félthetik a feleségüket.
jan. 27. 07:57
 9/25 anonim ***** válasza:
6%
Raeroltetted a babat a ferjedre.. most meg szamon kered..
jan. 27. 08:06
 10/25 anonim ***** válasza:
80%

Lehet védekezni is, vagy elválni, ha nem egyezik az elképzelés a gyerek vállalásról. Itt egyik sem történt meg a pasas részéről (sem). 🤷‍♀️

Így nem gondolnám, hogy nagyon erőltetve volt az a gyerek.

jan. 27. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!