Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a nő a r*banc?
(Volt)férjemnek viszonya van/volt a munkahelyén egy nővel. Ez több embernek is feltűnt, nekem is azonnal. Baráti viszonyt ápolunk 1-2 kollegájával, akik szerint rengetegen mérgesek a csajra, van aki be akarja mártani a férjénél, vagy el akarja kapni munka után.
A férjemet miért nem akarja elkalapálni senki, hogy már 1 hónapos baba mellett képes volt erre? A körülmények lényegtelenek, az egész családjában hasonló értékrend szerint élnek, apukája még falazott is neki.
Nyilván ugyan akkorák, mi több, ha egymással folytatják meg is érdemlik egymást.
Inkább csak jól esett panaszkodni vagy nem is tudom, én az életem újraépítésén dolgozom, csak még friss a dolog.
A mai tarsadalomban ha nőt csalnak elhagynak soha nem a ferfi a hibas.
Vagy ha a nő válogat es kiszórja azokat akik kihasználnák, akkor meg beképzelt meg nárci a nő.
En is tapasztalom.
Soha nem a ferfi van elhordva.
Multkor azert lepontoztak ha en olyanert szakitok, ha vki csunyán beszél már velem, lekezelő degradál engem. Így keresek mást. De engem pontoznak le.
Nyilván neked nem a csaj a lényeg, ahhoz semmi közöd, hanem a férjed, ő tartozik neked valamivel, a csaj semmivel, tulajdonképpen számon se nagyon lehet kérni, bár a férje tényleg megérdemelné, hogy tudja az igazságot, nem is csak bosszúból, hanem mert mindenki megérdemli, hogy ne vágják át.
Jól látod, neked a jövőddel kell foglalkoznod, és örülök, hogy ezt teszed.
Mondjuk nem a férfiak öltöznek qrva módjára, és illegetik magukat a nők előtt, akiknek már a kerti kapálástól is benedvesednek...
Aki olyan hülye, hogy még nem vette észre, mik a hívó jelek egy körhintázásra, az játssza csak tovább a debilt.
Lehet védekezni is, vagy elválni, ha nem egyezik az elképzelés a gyerek vállalásról. Itt egyik sem történt meg a pasas részéről (sem). 🤷♀️
Így nem gondolnám, hogy nagyon erőltetve volt az a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!