Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért mondott nemet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondott nemet?

Figyelt kérdés

Meg volt beszélve hogy ha tudunk egy alkalmas szexre össze jövünk minden jól is ment, írtunk egymásnak, benne volt ő is meg én is mondtam neki hogy ma jöjjön át hozzám de nemet mondott, mert vigyázz a gyerekre annyit tudni kell hogy mind a ketten már mással vagyunk neki felesége van nekem férjem, eddig rendben is van ,de utána írt egy olyat hogy Szerintem ne eroltessuk a dolgot, még most amég nincs semmi !

Nem akarok a kesobbiekben problémát! :) ő kezdeményezte a dolgot most meg ilyet küld.Most ez mit jelent? akarja a dolgot vagy nem? Csak nem értem mert amiket írt az nem egyezik avval amit utoljára küldött.

#Miért mondott nemet ?
2022. szept. 12. 22:38
 1/4 anonim ***** válasza:
98%
Megszólalt a lelkiismerete, rájött, hogy jobb időben kilépni. Okosabb lenne, ha te is így gondolnád.
2022. szept. 12. 22:41
 2/4 anonim ***** válasza:
97%
Megbeszélte magával, és nem látja értelmét. Nem akarja bonyolítani az életét. A felesége, a családja, a gyereke fontosabb egy-két tornamutatványnál. Ha el is játszott a gondolattal, a késztetés elmúlt. Felejtsd el. Az élet megy tovább.
2022. szept. 12. 22:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom!Az még nem azt jelenti hogy meg is tudtam volna tenni,azt is meg beszéltük hogy ha oda kerül a sor és ha meg gondoljuk magunkat akkor nincs baj.Ez most csak a szórakozásról szólt.
2022. szept. 12. 22:50
 4/4 anonim ***** válasza:
54%
Mesélj már a férjednek róla milyen jól szórakoztál 😆
2022. szept. 13. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!