Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha megtudnád, hogy a párodnak korábban volt egy lehetősége, hogy megcsaljon és hezitált, mielőtt nemet mondott volna?
Szerintem ha megfordult a fejében, hogy megcsaljon, ott valami bibi lehetett akkoriban a párkapcsolatban... ez esetben valahol meg is értem, én is ha haragszom a páromra, néha bennem van egy dac, hogy "ha ő nem értékel, akkor majd más fog...". De nyilván tettekig sosem fajul el, csak a düh beszél.
Ha pedig minden ok nélkül volt ez nála, akkor el kellene gondolkodni, hogy van-e értelme, tényleg szeret-e eléggé.
En is hezitàlnèk a kapcsolatban tovabbra.
Biztos vele kell jàrnom? Biztos ö a nagy ö? Biztos alapoznom kell rà?
Mindent ugy csinàlnék tovàbbra hogy B tervem is lenne mellette.
Minden viszonyítás kérdése. Az exemmel kapcsolatban szereztem tudomást ilyenről, hogy megismert valakit és hezitált, de nem tette meg. Nekem nagyon fájt, hogy egyáltalán hezitált. Évekig bennem volt ez a dolog.
Aztán megtudtam, hogy a kapcsolatunk alatt többször is megcsalt. Ezek után jelentőségét vesztettnek tűnt az előző sztori. Semmiség lett.
Persze már ő is, mert ezek után szakítottam vele, és még ő van megsértődve emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!