Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Eltűntem a barátnőm életéből....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltűntem a barátnőm életéből. Mondtam neki,hogy szeretnék vele perverz dolgokat csinálni,pisiszex,gangbang,többes,de úgy láttam, túl sok lesz neki. Nem mondott nemet, de szó nélkül kisetaltam az életéből egy év után. Rosszul döntöttem?

Figyelt kérdés
Írt nekem,nem értette,mi van,miért tűntem el.Nem mondott egyértelmű nemet,de igent sem. De sztem tőle ez távol all.Ha megkeresem, meg tudjuk ezt még beszélni? Vagy rendbehozni. Nekem azóta semmi,alkalmi kapcsolatok vannak. 2 hónapja vagyok tőle kulon. Azóta nem keresem és ő se engem.
2021. júl. 26. 15:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, hagyd békén a lányt.
2021. júl. 26. 15:35
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Tehát, döntöttél helyette egy olyan kérdésben, ami igencsak fontos, és mivel nem mondott igen, sem pedig nemet, így inkább eltűntél. Gratulálok, erős személyiség lehetsz.

Szerintem hagyd a lányt, jobban járna vele.

Ha nem hagyod, akkor hagyd, hogy Ő dönthessen...

2021. júl. 26. 15:35
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén. Tök mindegy milyen ócska kifogással kúsznál vissza, egy ilyen aljas húzás után már soha nem bízna meg benned, hozzáteszem teljes joggal.
2021. júl. 26. 15:50
 4/12 anonim ***** válasza:
Elveszett a biztonságot adó szerető közeged, és mennél vissza. Semmi egyébért nem akarod őt, csak ezért. Ha szeretnéd nem dobtad volna ki ezekért. Javaslom hogy tanulj meg meglenni nélküle.
2021. júl. 26. 15:55
 5/12 A kérdező kommentje:
4: nincs szükségem biztonságot okozó szerető kozegre. Nem vagyok olyan típus. Tehát pont nem emiatt keresnem,mert magányos vagyok( pont nem) vagy nincs,nem lenne más.
2021. júl. 26. 15:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi olyan bonyolult? Ne zargasd. Jobb lesz ez így.
2021. júl. 26. 16:01
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Hódítottál volna, de nem tudtál és most kullognál vissza?

Nem így működik ám.

Ha a lánynak van önbecsülése, akkor nem fog veled foglalkozni.

2021. júl. 26. 16:33
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szóval 1 év után csak úgy felszívódtál, se szakítás se búcsú, se semmi, csak egyszerűen ignoráltad? Az úgy korrekt...ja nem. Grat
2021. júl. 26. 17:23
 9/12 anonim ***** válasza:

Mutasd meg neki ezt a topicot, ennyi magyarázattal tartozol neki.

Mással nem.

Egyébként miért nem vártad meg a választ?

2021. júl. 26. 18:01
 10/12 A kérdező kommentje:
Azért nem, mert éreztem rajta,hogy erőltetem rá. Max azért tette volna talán,mert szerelmes volt belém. Azt még nem akartam vhol,hogy szinte erőszak legyen neki ez. És mással próbáltam,mert ő nem adta meg. Ugyanakkor pedig hiányzik. Csak félek hogy emiatt nem mukodne
2021. júl. 26. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!