Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom túl sok füvet szív ami engem zavar, mit tegyek?
Ha Magyarországon csinálja, akkor bajba fog kerülni, mert itt elvileg ez nem egészen legális. Ráadásul emiatt a beszerzés is nehézkés és drága, és ha egyszer lemeszeli egy rendőr, akkor máris ott a baj.
Ráadásul sok füves van aki utána simán vezet vagy csinál olyan dolgot amit már részegen is életveszélyes, ami újabb probléma.
Meg ha csak néha tenné... De ahogy írod ez már olyan, mint a láncdohányzás. Semmi mértéktartás.
Magyarországon ezért sem igazán okos ötlet "legalizálni", mert kiindulva a cigi, alkohol, gyógyszer és étkezés területéből - nem ismerjük a "mérték" kifejezést. Majd ha ezekben sikerül példásan megtartani a mértéket, akkor lehet füvezni is. Addig nem jó ötlet.
Azt gondolom hogy ha nem képes kompromisszumot kötni akkor nem szeret igazán.
Nyomatékosítani kell hogy mi az ami neked belefér. Adsz neki x időt változni, ha nem teszi akkor részedről vége.
Viszont akkor tényleg lépni kell, mert lehet azért sem változik mert tudja hogy úgyis vele vagy és nem lépsz semerre
Az én párom is szívott minden nap mikor megismertem. Közöltem hogy nekem ez sok. Heti 1 ami nekem belefér.
Annyit elnézek.
Ez már 1 éve működik is köztünk.
Félreértitek, Californiában éltem. Engem ez nem zavarna, hisz ott olyan volt mint itthon az alkohol. De szimplán az is zavarna ha valaki minden este elkezdeni whiskyzni. Heti 1-2x belefér. De ez már sok nekem.
Nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!