Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azert hagyott el a pasim, mert nem tud lemondani a tobbes szex gondolatarol és azt mondta, túl sok lenne nekem. Meg akart óvni. Legyek hálás? ( tobb ferfi + en). Azt hittem, ez menne nekem, de vszinu igaza volt es nem. Azt mondta, nem tud lemondabi
3.
Az a baj, hogy mi a "prűdség" és a "perverzség", már nehéz meghatározni, mert mindenkinél máshol van a "határvonal" meghúzva. Pl. ez a "hármas" dolog nekem se tetszene, de sokaknak igen. De én pl. az análist is undorítónak tartom, mert a végbelet nem erre találták ki, ráadásul általánosan az a fekália "hazája", szóval... fúj.
De mások szerint pedig ez "mennyire-hű-de-jó", és én vagyok a prűd, amiért nekem nem jön be. De aki meg tényleg prűd az mindenki mást perverznek tart, mert "minden ami nem misszionárius, az perverz és kész".
Ezért nehéz ügy ez, a titka csak annyi, hogy olyannal kell összejönni akinek pont ugyanaz jön be és pont ugyanaz nem, mint neked. Ez elvileg könnyű, gyakorlatilag viszont nem az. Főleg, hogy ez egy tétel a világban és van még vagy 1000 másik körülmény aminek egyeznie kell.
Szerintem teljesen jól tette, hogy elhagyott. Amikor két ember vágyai, perverziói abszolút nem egészítik ki egymást, nem kompatibilisek, akkor csak önmegtartóztatás, és ennek eredményeképp elhidegülés lesz kapcsolat vége.
Ugyan sosem vágytam a többes szex semmilyen formájára, de én is hagytam már el nőt, mert az erotika számára teljesen mást jelentett, mint számomra. Én szeretem pl. a hétköznapi életbe is játékosan belevinni a szexualitást, legyen az egy spontán fenéksimogatás vagy rácsapás, egy vad csókolózás egy erdőben, szeretek újra és újra rácsodálkozni, milyen szép mindene, vagy kiprovokálni egy szexet, ami nem lett egy hétre előre betervezve, csak úgy egymásnak esünk, mert ezt akarjuk mindketten. Mivel voltak nők, akik nagyon partnerek voltak ebben, ezek után egy olyan, aki nem ilyen, számomra dögunalmas, elveszti a vonzerejét, és már csak egy kín vele az együttlét. Amikor ilyennel kerültem össze, jobbnak láttam átengedni őt másnak, akivel talán közelebb állnak az igényeik egymáshoz.
7.
Én ismertem egy ilyen "hármas párost" akik kvázi kapcsolatban voltak mind a hárman. Igaz ott a két nő biszexuális volt a saját véleménye szerint, és el is hagyták az országot a sok támadás miatt.
Amúgy nem voltak rossz emberek, de ez az életstílus elég különös, már-már bizarr volt számomra is. Ezt is csak azért írtam le, mert létezik ilyen, mégha alapvetően ritka is és társadalmilag nem elfogadott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!