Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pamela ès Mazsi mièrt most tàlal ki Berki Krisztiànròl, hogy hànyszor csalta meg őket?
Nem vèdem a krisztiànt mert egy gyökèr, egoista, önző fkalap volt.
Azt viszont nem tudom megèrteni mikor egy nő össze jön egy ilyen tahòval a hìrnèv ès a pènz miatt. Eltűri azt is, hogy csalja őt, de nem szakìt a hìrnèv ès a pènz miatt, majd utòlag jòval kèsőbb jön a szenvedès, hogy meg csalt a krisztian..
Ezek a nők vakok?
Nem làttak azt amit mi làttunk?
Mire szàmìtottak tőle??
Szakìtottak vele, de akkor amikor màr ők is ismertè vàltak àltala..
Mert gerinctelen, pénzéhes qrvák!
Halottról eleve jót vagy semmit! Főleg olyan halottról, akit egyszer (elvileg) nagyon szerettek.
Nekem se volt szimpatikus, de ezt nem érdemli meg.
Akkor is volt róla szó, hogy csalja őket, amikor még élt.
Nem a pénz miatt, hanem a gyerekek miatt nem szakítottak vele.
2# A gyerek előtt nem csalta őket? Mindig csak a terhessèg alatt, utàn?
Plàne ùgy, hogy mèg a Berki is bevallotta egyszer, hogy leesett a libidòja..
3# Egyetèrtek, mièrt ne lehetne beszèlni ròla.
Nekem az szùr szemet, hogy mind a 2 nő szemet hunyt a berki sunyisàgai felett meg tahòsàga felett addig amìg nem èreztèk azt, hogy most màr ők is elèg ismertek ahhoz, hogy egyedül is boldoguljanak.
Amit a berki kèpviselt màr a gyerekek születèse előtt is gàz volt ès a kèt nő ehhez asszisztàlt mert ismert celebekkè akartak vàlni..
"Halottról eleve jót vagy semmit!"
És a hazugság az jó?
A jó az csak az igazság lehet, nem?
Adósok voltak már ezzel, az egész életút egyetlen értelme a tanulság, amit eddig elhallgattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!