Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek bejön Hódi Pamela?
külsőre nem az ideálom, belsőre nem tudom milyen
24F
Szerintem jó nő (ez nálam nagy szó, mert nagyon válogatós vagyok). A belső tulajdonságai miatt viszont nem kéne.
Őszintén meg vagyok lepődve, hogy a többségnek nem jön be külsőre.
22/F
Szerintem is jól néz ki, de ez még nem jelenti azt, hogy az ideálom lenne. Testre nincs vele gond (bár nekem kicsit darabos), de az arcáról és főleg a habitusáról nekem egy tipikus falusi p***a jut az eszembe. Az arcvonásaival nincs semmi baj vagy hiba, de tényleg egy klasszikus vidéki csaj benyomását kelti. Nekem az olyan filigrán alkatú csajok jönnek be és valóban megdobogtatják a szívemet, akikben van egy csipetnyi finom elegancia és érzéki titokzatosság.
Például:
És ne gyertek azzal, hogy ezek csak retusált képek, mert pár óra alatt simán találok ugyanilyen kaliberű csajokat a fb-n/instagrammon amatőr fotókon.
Hódi Pamela ezekhez képest csak egy szürke kisegér.
Túlzásba viszi a sminket ha egy kicsit megpróbálja természetesebb lenni jó csaj lenne.
Belsőre nem tudom milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!