Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem engedi, hogy belenézzek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kekszakall kérdése:

Nem engedi, hogy belenézzek a telefonjába, Facebook-profilját sem látom teljesen. Sokszor mintha titkolózna előlem. Miért?

Figyelt kérdés

Sőt, valamelyik nap a táskájába szerettem volna belenézni - mert gyanúsan rejtegette -, nem engedte,és egy erőszakos/dühödt hisztit vágott le közben.

Nem élünk együtt.

2023. máj. 19. 22:19
1 2 3 4
 1/40 A kérdező kommentje:
fiú vagyok
2023. máj. 19. 22:19
 2/40 anonim ***** válasza:
55%
Ha a férjem a táskámba akarna nézni, úgy vágnám ki mint macskát sz*rni. Nincsenek titkaim de álljon már meg a menet. Azért mindennek van határa. Kérdező te ezt a határt már rég átlépted.
2023. máj. 19. 22:35
 3/40 anonim ***** válasza:
62%
Miért akarsz belenézni a telefonjába? Inkább beszélgess vele, és úgy talán megnyílik előtted, hogyha arra gyanúzol, hogy megcsal téged.
2023. máj. 19. 22:36
 4/40 A kérdező kommentje:
#2 Szerintem nincs igazad. Egy rejtélyes, titkolódzó lányról van szó.
2023. máj. 19. 22:41
 5/40 anonim ***** válasza:
68%

Nálam az ilyesmi rövid úton vezet szakításhoz. Az elején leszögezem mindig, hogy a féltékenység, ellenőrzés, kérdőrevonás nem pálya nálam. Ha az illető nem bízik bennem, akkor lehet mást keresni, akiben meg tud bízni.

Valóban beszélgetni kell, ha nem sikerül megoldási, akkor lépj ki te. De se őt, se magadat ne alázd így még.

2023. máj. 19. 22:55
 6/40 A kérdező kommentje:

#5 hm.. magamat alázom meg. Tudom, te nem érdekel.

Vele erről nem lehet beszélni:elpirul,lesüti a szemét és össze - vissza beszél. Valamelyik nap egy szívecskés, szerelmes szövegű üdvözlőlapot láttam meg nála. Állítása szerint ő vette magának, belerakta orvosától kapott CD-jét.

2023. máj. 19. 23:03
 7/40 anonim ***** válasza:
53%
Nőként írom,hogy mi napi szinten belenézünk egymás táskájába. Jó,nem ellenörzés képpen,hanem pl kiveszünk belőle valamit. Nekem az fura,hogy a táska titok.
2023. máj. 19. 23:25
 8/40 anonim ***** válasza:
61%

7, kár veled vitába szállni. Én soha nem csaltam meg senkit. Valószínűleg, tisztán az igazam bizonyítási végett, hagynám, hogy végig tudja a pasim a mobilom. Aztán szakítanék. A tisztelet és a bizalom teljes hiánya az, ha kutakodik valaki. Az meg a kapcsolat alapja szerintem.

Ismét leíró, ha valaki nem jut dűlőre a párjával, akár szex, akár bizalom, akár gyerek, akár más kardinális kérdésben, ott a szakítás mint opció. Nem is értem, miért nem egyértelmű ez mindenkinek, ahelyett, hogy itt kurvázzátok a lányt.

2023. máj. 19. 23:27
 9/40 A kérdező kommentje:

láttad volna hogyan reagált, amikor rákérdeztem, hogy miért rejtegeti majd kezembe vettem (teljesen nyugodtan, kedvesen, viccesen)!

megveszett, teljesen kifordult magából. azt hittem kikaparja a szememet

2023. máj. 19. 23:30
 10/40 anonim ***** válasza:
95%
11, akkor miért nem számítasz vele? Mi tart vissza?
2023. máj. 19. 23:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!