Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem engedi, hogy belenézzek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kekszakall kérdése:

Nem engedi, hogy belenézzek a telefonjába, Facebook-profilját sem látom teljesen. Sokszor mintha titkolózna előlem. Miért?

Figyelt kérdés

Sőt, valamelyik nap a táskájába szerettem volna belenézni - mert gyanúsan rejtegette -, nem engedte,és egy erőszakos/dühödt hisztit vágott le közben.

Nem élünk együtt.

2023. máj. 19. 22:19
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

# 11

jó a szex 🙂

férfi állat vagyok, egy undorító mocsok, ugye?

2023. máj. 19. 23:33
 12/40 A kérdező kommentje:
bocs, #12
2023. máj. 19. 23:33
 13/40 anonim ***** válasza:
43%

A kapcsolat kezdetén nem turkálunk a másik privár szférájába.

De ha már egy pár vagyunk akkor alap hogy ne legyen a másik előtt rejtegetni valónk. A párom bármikor belenézhet a telómba, minden jelszót, kódot tud, azt néz amot akar. De ha féltékenykedne meg nyomozgatna utánam akkor szakítanék gondolkodás nékül, mert ott már nincs bizalom.

Kèrdező, neked magaddal van bajod, önbizalomhiány.

2023. máj. 19. 23:34
 14/40 A kérdező kommentje:

az a baj, hogy túlságosan is leegyszerűsíted a dolgot.

Sajnos vannak emberek, akiket nemcsak fejük, de a szívük, érzelmeik is irányítanak.

Én is ilyen vagyok. Tudjuk, hogy nem egészséges a kapcsolatotunk, de nem tudunk kiszállni,kötődünk egymáshoz érzelmileg.

2023. máj. 19. 23:37
 15/40 A kérdező kommentje:

2 éve vagyunk együtt.

Külföldi a csaj, ezért (is?) akadozik a kommunikációnk. Én tudok angolul, ő annyira nem.

Róla, családjáról alig tudok valamit. És épp ezért, mert 2 évet lehúztam vele, úgy gondolom, ideje lenne már tiszta vizet önteni a pohárba.

2023. máj. 19. 23:41
 16/40 anonim ***** válasza:
48%

"Nőként írom,hogy mi napi szinten belenézünk egymás táskájába. Jó,nem ellenörzés képpen,hanem pl kiveszünk belőle valamit."

Mi kell naponta a másik táskájából?

2023. máj. 19. 23:44
 17/40 anonim ***** válasza:
61%

Amúgy ezt a "belenyúl a táskámba, jaj kutakodik, kidobom" dumát én sem értem. Rövid, fiatal kapcsolatban lehet ciki, na de egy hosszabbnál, vagy akár házasságban nem kéne, hogy pl. gond legyen ha az egyik fél valamit ki akar venni a táskából. Persze ha nyilvánvalóan csak kutakodás a cél, az ott is lehet gáz, mert akkor láthatóan nincs bizalom.

Azt sem értem, aki megbeszélésre buzdít. Nem egyszer olvasom már itt GYKn ezt a tanácsot. De most komolyan, aki képes a párja szemébe hazudni nap mint nap az majd egyből beismeri az "Amúgy te megcsalsz?" kérdésre, hogy "Most hogy kérdezed, igen!". Vagy ezt mégis hogy képzelte a szerző? 🤔

2023. máj. 19. 23:55
 18/40 anonim ***** válasza:
69%

#18 pelus, sétakor víz a gyereknek, ennivaló, esernyő, pénz mert az én bukszám otthonmaradt, vagy nincs KPm mert kártyát használok inkább, zsepi, rágó, iratok, (napszemüveg), mobiltöltő ...és még sorolhatnám :)

Nem a korábbi válaszadó vagyok de kb. nálunk is így van ez. Ha nem is napi szinten, de heti 1x tuti bele kell nyúlnom a párom táskájába ezért vagy azért. Nem ellenőrzés céljából :)

2023. máj. 20. 00:00
 19/40 anonim ***** válasza:
93%
Első válaszoló vagyok. Én úgy értettem a válaszom ha ellenőrzés céljából turkálná végig a táskám. Nyilván ha kell valami belőle, vegye ki, ez alap. Bár általában soha nem talál meg benne semmit :D De az hogy ellenőrzés céljából kutassa végig, ez gáz. Nincs titkolnivalóm, semmi olyan nincs a táskámban amit rejtegetnem kellene. Pénztárca, napszemüveg, kézfertőtlenítő, lakáskulcs, telefon, papírzsepi, rágó. Ennyi van benne kb. Ezekből általában a rágó és a kézfertőtlenítő szokott kelleni neki.
2023. máj. 20. 00:18
 20/40 anonim ***** válasza:
0%
Istenem...
2023. máj. 20. 01:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!