Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem engedi, hogy belenézzek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kekszakall kérdése:

Nem engedi, hogy belenézzek a telefonjába, Facebook-profilját sem látom teljesen. Sokszor mintha titkolózna előlem. Miért?

Figyelt kérdés

Sőt, valamelyik nap a táskájába szerettem volna belenézni - mert gyanúsan rejtegette -, nem engedte,és egy erőszakos/dühödt hisztit vágott le közben.

Nem élünk együtt.

2023. máj. 19. 22:19
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
0%

"pelus, sétakor víz a gyereknek, ennivaló, esernyő, pénz mert az én bukszám otthonmaradt, vagy nincs KPm mert kártyát használok inkább, zsepi, rágó, iratok, (napszemüveg), mobiltöltő ...és még sorolhatnám"

És ezt csak az egyik felnőtt tudja cipelni? A másik is a gyereke, hogy nincs nála pénz (idióta), kaja, rágó, zsepi... jesszus.

Feltételeztem, hogy nem lúzerekről van szó, akiknek 1 db ernyőjük, napszemüvegük és töltőjük van.

2023. máj. 20. 11:14
 32/40 anonim ***** válasza:
87%

Érdekesek az itteni válaszolók. Ha a pasi csinálja ezt, akkor jogotoknak érzitek hogy kutakodjatok. Ha nálatok érdemes kutakodni akkor meg mit képzel magáról.

Kérdésem, hölgyek ti mit képzeltek magatokról?

2023. máj. 20. 11:54
 33/40 anonim ***** válasza:

32, itt senki nem írta, hogy neki joga van. Más kérdéseknél meg nem feltétlenül ugyanazok válaszolnak, mint itt. Ezen felül az emberekre amúgy is jellemző, hogy maguknak többlet jogot szeretnének. Ha általánosításokkal akarsz dobálni, akkor a pasik meg miért hiszik, hogy nekik lehet csalni, csak a nőknek nem?

Ezeknek a kérdéseknek semmi értelme.

Ami engem illet, én se néztem bele soha senkinek a cuccába a tudta nélkül. De nem is viselném el. Ha nem bízik bennem, egyszer megmutatom, aztán elköszönünk egymástól. Ugyanez a helyzet, ha rajta kapom, hogy kutakodik. Ha nincs bizalom értelmetlen a kapcsolat.

Ettől függetlenül a mobilom kódját mindig tudta a párom, mert így kényelmes. Szoktunk egymás telójáról üzenetet küldeni, ha a másik megkér, fotózni vele, játszani rajta, a gépek nincsenek levédve, a táskák elől vannak.

Ha valaki rejteget, az gyanús. Ilyenkor egyszer érdemes kérdezni, akár elkérni az eszközt, aztán elköszönni, akár adja akár nem. Mert, vagy tud olyat mondani, ami megnyugtat és kész, máris nem kell turkálni, vagy úgyis mindegy és értelmetlen folytatni.

2023. máj. 20. 12:09
 34/40 anonim ***** válasza:
62%

"Ilyenkor egyszer érdemes kérdezni, akár elkérni az eszközt"

Odaadnám az "eszközt", és miközben csámcsog a hírleveleimen meg olvasgatja a húgom üzeneteit, kitenném a ruháit az előszobába, és mehetne haza az anyjához.

Eszközellenőrzés, hol éltek ki?

2023. máj. 20. 12:13
 35/40 anonim ***** válasza:

34, ha föltűnt én is ezt írtam. 🤷‍♀️

Nem egészen értem miért is emelted ki ezt a részt és fűzted hozzá a végén a kérdést.

2023. máj. 20. 20:43
 36/40 A kérdező kommentje:

miért is olvasgatná a húgoddal való üzeneteid?? hírlevelek??

Ne játszd meg magad, kérlek!

2023. máj. 20. 22:19
 37/40 anonim ***** válasza:

én a kiröhögésben élek

#kiröhög

2023. máj. 21. 07:49
 38/40 A kérdező kommentje:
#rafinált krva
2023. máj. 21. 08:20
 39/40 anonim ***** válasza:
#31 ne légy ennyire egydimenziós...jesszus. Ki mondta, hogy csak az egyik cipeli? Kölcsönosen van, hogy visszük pl. a másik dolgait, vagy közös dolgokat. Pl. egy flakon víz. De a te egybites gondolkodásod mellett mindenkinek külön kéne cipelni a legalább 2 literes vizet. Ülj le fiam
2023. máj. 21. 08:32
 40/40 anonim ***** válasza:

Minden kapcsolat más, van aki nem szereti ha belenéznek a telefonjába, akkor se, ha egyébként nincs vaj a füle mögött.

Én azt nem szeretem, ha beleesznek a kajámba... A férjemtől se viselem el.

Nem vagyok kaja féltő, nem vagyok önző se, csak egyszerűen szépen kiszedem, gusztusosan tálalom magamnak is, a férjemnek is, és ugyanazt esszük, ne egyen bele, engem zavar.

A telefonomba folyamatosan belenéz. Nem kutat, hanem használja rajta a mobil bankot, megkérem hogy akkor már írjon vissza valakinek, én is van hogy használom az övét, ha az enyém messze van és rhadt lusta vagyok felálni. :)

A táskámban is folyamatosan turkál, de nem kutat. Pl abba pakolunk el (hatizsák) ha megyünk valahova. Beteszi a vizét, meg mindenféle dolgot...

7-éve vagyunk házasok, számunkra ez természetes. Nem is akarom megcsalni, soha csak eszembe se jutott, viszont ha más ember lennék de a dolgok ugyanígy mennének itthon, hogy mindenemhez hozzáférése van, akkor igenhamar lebuknék.

Ahogy ő is.

Viszont, soha nem pánikolok, mert nincs okom rá. Kérdező, neked van egy ilyen megerzesed, álltalaban a megérzések beszoktak jönni, és ha normális beszéddel nem érsz el semmit, nem javaslom hogy kutasd át, inkább szakíts vele. Értem én, hogy ragaszkodsz hozzá, de úgy érzed nem őszinte ez a kapcsolat... Akkor minek húzod az ő, és a saját idődet is?

2023. máj. 23. 15:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!