Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem engedi, hogy belenézzek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kekszakall kérdése:

Nem engedi, hogy belenézzek a telefonjába, Facebook-profilját sem látom teljesen. Sokszor mintha titkolózna előlem. Miért?

Figyelt kérdés

Sőt, valamelyik nap a táskájába szerettem volna belenézni - mert gyanúsan rejtegette -, nem engedte,és egy erőszakos/dühödt hisztit vágott le közben.

Nem élünk együtt.

2023. máj. 19. 22:19
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
74%
Elég gáz kutakodni valaki után, ritka szánalmas. Minek neked ilyen kapcsolat? Ja, persze, du.gni. Akkor viszont kezeld a helyén: dugópajti, aki nyilvánvalóan tovább keresi melletted a szőke herceget, neked is így kellene tenned! Mennyivel jobb lenne őszintének lenni egymással, hogy mi végett jártok össze, bár, az meg nyilván sérti a nagy önbecsülésedet, hogy nem vagy neki elég jó, és ő is csak du.gni tart.
2023. máj. 20. 06:52
 22/40 anonim ***** válasza:
18%
Egy igazi párkapcsolatban nincs olyan, hogy az egyik fél nem férhet hozzá a másik telefonjához stb, bizalom nélkül nem működik a párkapcsolat
2023. máj. 20. 07:17
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen az sem egészséges, ha folyton kutakodik az egyik fél a másik iránt, a közös bizalomnak meg kell lennie
2023. máj. 20. 07:18
 24/40 anonim ***** válasza:
78%

Mindenkinek jár a magánszféra.

Nem illik belenézni a telefonjába és beletúrni a táskájába senkinek.

Értsd 43 év házasság után apám és anyám se nyúlnak egymás táskájához.

-

Viszont ha valami fura érzésed van és alapjáraton nem vagy betegesen féltékeny akkor ez a lány titkol valamit.

Sajnálom.

Beszélgess el vele mondd el neki hogy úgy érzed nem teljesen őszinte több nyitottságra vágynál sőt akár azt is megemlítheted megingott a bizalmad iránta.

Innentől sok múlik rajta is.

2023. máj. 20. 07:18
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Több mint valószínű hogy van egy harmadik is a képben. :(
2023. máj. 20. 07:20
 26/40 anonim ***** válasza:
28%
Tanuld meg!! Ebben a feminista rendszerben, csak a nő kutakodhat a férfi dolgaiban. Mikor egy nőnemű lény, írja ezt a kérdést , akkor a férfi a hibás a tróger. Most fordított helyzetben is. Undorító az egész női faj.
2023. máj. 20. 07:31
 27/40 anonim ***** válasza:
Szóval úgy érzed megcsal és erre vannak is jelek....de nem hagyod el mert jó vele a szex. Hát akkor szenvedjél baszki de mi a francért kell akkor ezért kérdést kiírni ha neked úgy is az a döntésed hogy vele maradsz? Nem kötődtök ti egymáshoz lóf**szt se csak rohadtul kapcsolatfüggők vagytok és nem akartok egyedül maradni.
2023. máj. 20. 09:04
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjuk ezt a kitakodás szánalmas, meg magánszféra. Nekem volt ilyen, leirom saját példám. Éveqkig tartó kapcsolatban soha n néztem párom telójába( én vok a ffi), megvolt a bizalom. Aztán volt vmi esemény, ami gondolkodóba ejtett, h lejet h félreismertem? Ezután belenéztem a telójába, igenis tudni akartam, jogos-e a gyanú. És jogos volt. Nagyon sok olyan üzenetváltást olqvastam ,amitől férfi létemre zokogtam mint egy gyerek. Azóta már tudom, az is képes hátbaszúrni vagy elárulni, akiért a tűzbe tennéd a kezed.

Kérdezőre vonatkoztatva ha egy kapcsolatban az egyik fél részéről gyanú merül fel a másik irányába(és nem a beteges féltékenykedésről beszélek), akkor normál dolog, hogy a másik a tisztázás vegett akkor és ott betekintést enged a dolgaiba. Ha nem, annak egeszem biztosan oka van. Ha csak később, már semmi értelme mert szelektált. Ha így vagytok, döntsd el h így is akarod-e. Egyébként én azt gyanítom h te inkább tartod ezt monogám kapcsolatnak, mint ő. De ez csak egy vélemény a sokból.

2023. máj. 20. 09:11
 29/40 A kérdező kommentje:

Nagyon ártatlannak tűnik, viszont vannak ezek a jelek (amúgy 4 telefonja van, és mindet használja).

Egyszerűen nem tudom kiismerni.

Nem szexkapcsolat ez. Szüleimnek is be szerettem volna már mutatni, de nem tetszett neki az ötlet, valamitől (mitől?) félt.

Ha valamire rákérdezem, játsza az angolul - nem tudót.. zavarba jön ilyenkor, vagy tényleg taktikázik?

2023. máj. 20. 09:31
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező az, hogy belenéznél a táskájába, telójába gáz, szerintem untig elég, ahogy reagál egy kérdésre, van titkolnivalója, úgyhogy ne keress semmit, inkább pattintsd le.
2023. máj. 20. 09:58
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!