Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalatam a feleségemet lányom legjobb barátnőjével adjátok tanácsot hogy hagyam abba!!?
Figyelt kérdés
Sziasztok tudom hogy hitetlenek hangzik de ez az igazság bárcsak ne lenne az viszonyunk már lassan 3 hónapja tart. Úgy kezdődött hogy mikor nálunk volt és későre járt hazza vittem és el kezdet mondani hogy milyen jó ember vagyok hogy a feleségemnek milyen szerencséje van velem hogy a köröm hoz képest nagyon jól tartom magam helyes vagyok és ezek a bókok nagyon jól estek és utána el kezdett ott lent simogatni nem tudtam ellen álni és meg történt azóta viszonyunk van nagyon bűntudatom van a feleségem és a lányom miatt abba akarom hagyni de nem tudom hogy rázam le fenyeget.A lány kérlek ne itéjetek el irhatok privátba is aki volt ilyen helyzetben bocsánat hogy hosszú lett!!2024. jan. 1. 16:02
41/44 anonim válasza:
Szar ügy, haver. Sajnálom. A család minden kis kurvánál fontosabb, bár ezt már te is tudod.
42/44 A kérdező kommentje:
Igen meg tanultam a leckét de ez a hülye liba hívogat letiltotam minden honnan meg fenyegetem ha még egyszer zaklatni mer fel jelentem
2024. jan. 3. 22:30
43/44 A kérdező kommentje:
Sziasztok bocsánat hogy most írok de a helyzet kezd jóra fordulni a kis lotyo még sem volt terhes hazudott továbbá is kértem egy távoltartáyi végzést ellene a lányom még mindig haragszik rám de már beszél velem a feleségem pedig még időt kér én meg adom neki csak bocsásson meg remélem még fog elnézést hogy ilyen hosszú lett
2024. febr. 24. 22:59
44/44 anonim válasza:
Na, mostmár terhes is volt? Ezt elfelejtetted beleírni a sztoriba
Legközelebb jobban figyelj, hogy mit kamuzol😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!