Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalatam a feleségemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalatam a feleségemet lányom legjobb barátnőjével adjátok tanácsot hogy hagyam abba!!?

Figyelt kérdés
Sziasztok tudom hogy hitetlenek hangzik de ez az igazság bárcsak ne lenne az viszonyunk már lassan 3 hónapja tart. Úgy kezdődött hogy mikor nálunk volt és későre járt hazza vittem és el kezdet mondani hogy milyen jó ember vagyok hogy a feleségemnek milyen szerencséje van velem hogy a köröm hoz képest nagyon jól tartom magam helyes vagyok és ezek a bókok nagyon jól estek és utána el kezdett ott lent simogatni nem tudtam ellen álni és meg történt azóta viszonyunk van nagyon bűntudatom van a feleségem és a lányom miatt abba akarom hagyni de nem tudom hogy rázam le fenyeget.A lány kérlek ne itéjetek el irhatok privátba is aki volt ilyen helyzetben bocsánat hogy hosszú lett!!

#szex #megcsalás #Lányom legjobb barátnője
jan. 1. 16:02
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%
Szar ügy, haver. Sajnálom. A család minden kis kurvánál fontosabb, bár ezt már te is tudod.
jan. 3. 21:39
 42/44 A kérdező kommentje:
Igen meg tanultam a leckét de ez a hülye liba hívogat letiltotam minden honnan meg fenyegetem ha még egyszer zaklatni mer fel jelentem
jan. 3. 22:30
 43/44 A kérdező kommentje:
Sziasztok bocsánat hogy most írok de a helyzet kezd jóra fordulni a kis lotyo még sem volt terhes hazudott továbbá is kértem egy távoltartáyi végzést ellene a lányom még mindig haragszik rám de már beszél velem a feleségem pedig még időt kér én meg adom neki csak bocsásson meg remélem még fog elnézést hogy ilyen hosszú lett
febr. 24. 22:59
 44/44 anonim ***** válasza:
100%

Na, mostmár terhes is volt? Ezt elfelejtetted beleírni a sztoriba

Legközelebb jobban figyelj, hogy mit kamuzol😉

febr. 24. 23:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!