Úgy érzem a párom számára nem jelentek többet, mint a legjobb barátnője. Vagy rosszul hiszem, hogy mitől párkapcsolat a párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Ha nem lenne egyértelmű, én volnék a lány ebben az esetben. Azt érzem, hogy a párom számára érzelmileg pontosan ugyanannyit jelentek, mint a legjobb barátnője, akivel ugyanazokat a privát dolgokat megosztja, amelyeket velem is, s amelyeket az ember általában nem mond el akárkinek. Nincs közös titkunk, nincs olyan, amit csak velem beszélne meg, tulajdonképpen az képezi a párkapcsolatunkat, hogy van szexuális életünk, de minden másban ugyanannyit érek, mint ez a másik nő, pontosan ugyanannyit tudok. Csak ővele még nyilván azt is kitárgyalja, hogy milyen velem, természetesen ez fordítva nincs így. Vagy hülyéket gondolok ?2014. szept. 22. 22:33
1/8 anonim válasza:
Vagyis, még csak együtt jártok, de már el akarod marni mellőle a barátait? Igen, hülyéket gondolsz. Amíg másokhoz hasonlítgatod magad, soha nem leszel se boldog, se elégedett.
2/8 anonim válasza:
Ha nem jelentesz többet, miért fekszik le veled?
Biztosan vannak közös dolgaitok, amit nem mond el másnak. Együtt éltek?
3/8 anonim válasza:
Hát az biztos, hogy az a jó párkapcsolat, amely egyben legjobb barátság is - legalábbis én ezt tapasztalom.
Nekem a párom a legjobb barátom, és rajta kívül még 2 másik legjobb barátom van, egy fiú és egy lány... bár mindhárom halmaznak (a témák amiről beszélgetek velük) van olyan része, amely nem fedi egymást, nyilván, amit a párommal beszélek meg, az a legszélesebb skála, a legnagyobb halmaz... azt hiszem.
4/8 anonim válasza:
Ne légy féltékeny azért, mert kapcsolatot tart másokkal. Nem mindenkivel lehet ugyanazt a témát célravezetően kitárgyalni. Az emberek más és más szemszögből látják a problémákat. Biztos, hogy Te és a jelzett barátnő nem vagytok egymás ikertestvérei és nem feltétlenül látjátok azonosan a világot. Ne sajnáld, hogy másokkal is van kapcsolata.
5/8 A kérdező kommentje:
Félreértetek, nem azt sajnálom, hogy másokkal van kapcsolata. Igen, együtt élünk, nem most kezdtünk el "járni". Az zavar, hogy nem érzem úgy, hogy én a szexen kívül bármivel is több lennék. Nem érzem, hogy lenne közös titkunk, vmi, amit csak nekem mond el és ez hiányzik. Nem azt akarom, hogy a barátnőjének ne mondjon el semmit, csupán szeretném, ha én nem csak szex terén lennék több.
2014. szept. 22. 23:44
6/8 anonim válasza:
Már alapban az furcsa, hogy férfi létére a legjobb barátja nő.
7/8 anonim válasza:
Az miért lenne fura? Nő létemre a legjobb barátom férfi. Mindent megosztok vele, ő is velem. Az ő barátnője is hasonlóan érzett mint te, időbe telt mire felfogta, belé SZERELMES, engem meg SZERET, mint embert és barátot. Ne akard elmarni, azt nem fogja hagyni, ha normális a párod (szerencsére).
8/8 A kérdező kommentje:
De értsétek már meg, hogy nem elmarni akarom, csupan jól esne, ha lennének közös titkaink, amibe még ezt a másik kislányt sem avatja be. Intim dolgokról beszélek. A saját dolgaimról sokszor. Érthető?
2014. szept. 23. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!