Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalatam a feleségemet lányom legjobb barátnőjével adjátok tanácsot hogy hagyam abba!!?
Figyelt kérdés
Sziasztok tudom hogy hitetlenek hangzik de ez az igazság bárcsak ne lenne az viszonyunk már lassan 3 hónapja tart. Úgy kezdődött hogy mikor nálunk volt és későre járt hazza vittem és el kezdet mondani hogy milyen jó ember vagyok hogy a feleségemnek milyen szerencséje van velem hogy a köröm hoz képest nagyon jól tartom magam helyes vagyok és ezek a bókok nagyon jól estek és utána el kezdett ott lent simogatni nem tudtam ellen álni és meg történt azóta viszonyunk van nagyon bűntudatom van a feleségem és a lányom miatt abba akarom hagyni de nem tudom hogy rázam le fenyeget.A lány kérlek ne itéjetek el irhatok privátba is aki volt ilyen helyzetben bocsánat hogy hosszú lett!!2024. jan. 1. 16:02
31/44 anonim válasza:
Okos csaj. Ezt nem is vártam volna. Jelentsen is az asszonynál. Jol teszi!
32/44 anonim válasza:
Kérd el a telefonját és töröld le a telefonjáról a beszélgetéseiteket, ha vannak, hogy ne legyen bizonyíték. Ha meg kitálal egyszerűen röhögd el az egészet, hogy kamuzik a csaj.
33/44 A kérdező kommentje:
Ma itt alszik a kis bestia valami csajos napot tartanak a lányomal addig mi át megyünk a feleségemmel anyáméknál nem akarom egy percig sem látni
2024. jan. 1. 23:16
34/44 anonim válasza:
Engem az érdekelne,hogy miért csak a lányodat írod,h reméled megbocsát?! És a feleséged????
36/44 A kérdező kommentje:
Sziasztok bocsánat hogy el tűntem reggel beszéltem a feleségemmel és a lányomal el mondtam nekik mindent és a hogy sejtettem el montak minden rohadéknak perverz stb nek nagyon ki borultak a lányom számon kérte a barátnőjét is az lett a vége hogy a lányom jól elverte 😄 feleségem válni akar el is költöztek az anyjához borzasztóan érzem magam és tudom hogy igazuk van
2024. jan. 3. 16:21
37/44 A kérdező kommentje:
És mégy egyszer le írom hogy ez nem kamu kérdés ez a teljes igazság
2024. jan. 3. 16:21
38/44 anonim válasza:
Na akkor mostmár nyugodtan jöhet a kiscsaj.
39/44 anonim válasza:
Semmi rosszindulattal kérdezem, hogy megérte?
40/44 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem érte meg elveszítettem a családom
2024. jan. 3. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!