Férjek, hogy viselitek feleségetek "legjobb barátnőjét"?
Van nők közt barátság. Őszinte, segítő, támogató. Én ezt tapasztaltam.
Aki nem tud barátságot kötni a másikkal, az azért van, mert szar ember, nem azért, mert puncija van.
Két legjobb barátnőm olyanok, mintha a testvéreim lennének, férjem is kedveli őket. Van egy másik barátnőm, akit inkább elvisel, minthogy kedvel, de vele szinte sosem találkozik, és volt egy barátnőm, akivel nagyon jóban voltunk, de fúrta a kapcsolatunkat, és szerencsére észbekaptam, azóta tartom vele a távolságot.
Ebből is látszik, hogy a világ nem fekete-fehér, azért, mert a te tapasztalatod olyan, attól még nem kell általánosítani. Azért a normális állapot az az, hogy a feleség barátnője a feleséget támogatja mindenben, mert azt akarja, hogy jó legyen neki. A két legjobb barátnőmmel is így van ez, kapcsolati ügyekbe nem szólunk bele, csak annyit mondunk, hogy úgy döntsél, ahogy neked a legjobb. Számomra ez a normális, nem az, amit te írsz. Ha a legjobb barátnő fúrja a kapcsolatot, akkor érdemes leépíteni, egyéb esetben meg mindenki eldönti saját maga, hogy kivel barátkozik.
Ez nagyon érdekes. Én nő létemre a pasikkal barátkozom jobban, gyerekkoromtól így volt. Volt pár rossz tapasztalatom a lányokkal való barátkozásaimból, így egy jó darabig jegeltem őket. Úgy ötödiktől főiskoláig. :D Ott kezdtem újra lányokkal(nőkkel) is barátkozni. Ettől függetlenül viszonylag csajos csaj lettem.
A párom a lányokkal értette meg magát jobban mindig is, hiába férfias pasi. Valahogy erre áll rá az agya, megérti és megérzi a problémáimat, lehet vele lelkizni is, mégis megőrzi a férfi mivoltát, nem megy le picsogós kis siccfiúba. (Cicafiú, csak nem szeretem őket, úgyhogy sicc.)
Így az én barátnőimmel (mostanra van néhány) ő nagyon jól kijön, én meg az ő barátaival (nála is akad pár pasi barát) jövök ki nagyon jól.
Együtt szoktunk eljárkálni, de például volt már kettesben kávézni a párom és a barátnőm, és én is voltam bulizni kettesben a pasim legjobb barátjával.
Fordítva vagyunk bekötve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!