Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleség helyében te hogyan kérdeznél rá a megcsalásra?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy van egy férfi, aki egy éve későn jár haza, leépíti a házasságát, elkezd edzeni, nincs közös nyaralás, alig beszél a feleségével, mellette szeretőt tart, azonban mégsem mondja el otthon, hogy másba szerelmes és mással van viszonya.
Ha a feleségnek ezek után egy barát mutat pár kompromittáló képet a férjről és a szeretőjéről, te a feleség helyében hogyan vezetnéd fel a férjnek, hogy van e valakije, megcsalta e ?
2023. dec. 17. 18:16
21/54 A kérdező kommentje:
Mások véleménye azért megerősít, nem nagyon van olyan, akivel én erről beszélhetnék, mivel többnyire közös az ismertségi körünk...egyszerűen csak nem tudom már, hogy mit tegyek, borítsak e én a feleségnek vagy ne...mutassam e meg vagy küldjem el a képeket, vagy ne...kívülről hányni tudnék ettől, amikor meg áthívnak magukhoz és együtt programozunk, beszélgetünk, sütögetünk vagy akármi, azt a látszat idillt meg a gusztustalan mosolyt a férfi arcán látni... hányni tudnék tőle ,hogy a barátnőmet (a feleséget) ennyire hülyének nézi...
2023. dec. 17. 18:51
22/54 A kérdező kommentje:
Én meg milyen barátnő vagyok, hogy ezt nem mondom el neki...szóval ezért vagyok dilemmában, meg ezért lett nehéz nekem lelkileg.
2023. dec. 17. 18:52
23/54 anonim válasza:
Én megmutatnám a képeket, a többi az ő döntése
24/54 A kérdező kommentje:
A férfit gondolom ne sajnáljam, megérdemelné.
2023. dec. 17. 18:57
25/54 A kérdező kommentje:
Gyerek egyébként nincs nekik, csak közös vagyon...de a lakás a feleségé, a férfinak pedig egy szolgálati lakása van. Hajlék nélkül senki nem maradna, ha úgy alakul...
2023. dec. 17. 19:00
26/54 anonim válasza:
Azért gondold át, mert ha meg a feleség abba megy tönkre, hogy te elmondtad neki, akkor meg amiatt fogod magad szarul érezni, hogy miattad van padlón. Az más, ha valahogy kiderül és kiborul, mint ha miattad derül ki és kiborul. Persze nem ismerem a nőt, lehet hogy nem kiborulós fajta, csak eszembe jutott ez a forgatókönyv is.
27/54 anonim válasza:
Inkább boruljon ki, mint élete végéig sötétségben éljen, vagy a férje hagyja el egyszer csak a szerető miatt. Sokkal jobban fájna neki, hogy nem szólt neki senki aki tudott róla!
28/54 anonim válasza:
Persze, nem azt mondom hogy ne tudja meg, csak én nem tudom hogy bevállalnám-e, hogy miattam fog állni a bál. Meg a pasi is nehogy bosszút álljon, ki tudja milyen következményei lennének egy ilyennek.
29/54 A kérdező kommentje:
Nekem is megfordult a fejemben elég sok forgatókönyv...azért jöttem a rég nem látott helyemre, a GYAK-ra tanácsot kérni. Objektíven máshogy látja az ember, és ez nekem is segít.
Ezért gondoltam arra is, hogy névtelen levél,képekkel...
2023. dec. 17. 19:09
30/54 anonim válasza:
Én meg szemtől szemben tenném meg, mert ha kikészülne nem tudnám vigasztalni tiszta lelkiismerettel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!