Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A feleség helyében te hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleség helyében te hogyan kérdeznél rá a megcsalásra?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy van egy férfi, aki egy éve későn jár haza, leépíti a házasságát, elkezd edzeni, nincs közös nyaralás, alig beszél a feleségével, mellette szeretőt tart, azonban mégsem mondja el otthon, hogy másba szerelmes és mással van viszonya.

Ha a feleségnek ezek után egy barát mutat pár kompromittáló képet a férjről és a szeretőjéről, te a feleség helyében hogyan vezetnéd fel a férjnek, hogy van e valakije, megcsalta e ?

2023. dec. 17. 18:16
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:
Na ez meg a másik...a pasi reakciója. Én egy helyen dolgozok vele... ő biztosan tudná, hogy én voltam, max soha többet nem beszélne velem meg jól kiborulna és leordítana engem...de hát egyszer csak kibírom. Meg max tagadnám neki, vagy mit tudom én, nem tud velem semmit sem kezdeni.
2023. dec. 17. 19:11
 32/54 A kérdező kommentje:
Egyenes akarok vele lenni, de fennáll az a kockázat is, hogy velem sem beszélne soha többet, mivel én erről a viszonyról hónapok óta tudok, és lehet kiborulna amiatt is, hogy eddig nem mondtam el neki...egy névtelen levéllel meg gondolhatná, hogy a szerető küldte bosszúból, amiért nem mondja el otthon a férfi...ha értitek.
2023. dec. 17. 19:12
 33/54 anonim ***** válasza:
41%
Én félnék a következményektől, úgyhogy lehet, hogy hagynám, hátha kiderül valahogy máshogy.. de nem biztos hogy ez a jó döntés.
2023. dec. 17. 19:13
 34/54 A kérdező kommentje:
Több szem többet lát, azért tettem fel itt a kérdést.
2023. dec. 17. 19:14
 35/54 A kérdező kommentje:
Máshogy ez már nem igen fog kiderülni, ha egy évig nem vette észre az egyértelmű jeleket magától, akkor ezek után sem fogja, csak él majd 30 évet még egy semmilyen házasságban. Az esélye pedig meglehetne, hogy újra kezdje valami normális férfival...
2023. dec. 17. 19:19
 36/54 anonim ***** válasza:
57%
Ha a barátnőd, akkor miért nem tudod megkérdezni, hogy hogy érzi magát a házasságában, minden nap, mit csinálnak együtt, mik a terveik, boldog-e?
2023. dec. 17. 19:53
 37/54 anonim ***** válasza:
69%
1 évig nem tudna ilyen külön utakon járni, sőt 1 hétig se anélkül hogy észre ne venném mi van. Mi ez a kérdés te jó isten. Egy évig nézi és viseli ezt el valaki és csak aztán nyavalyog? WTF...
2023. dec. 17. 20:11
 38/54 A kérdező kommentje:
Kérdeztem tőle, tervek nincsenek, élik a szürke hétköznapokat, alig beszélnek egymással, már azt is mondta a férj, hogy a vacsorával se várja meg, mondta, hogy többet dolgozik...az, hogy boldog-e : elvannak...de nem olyan, mint régen, együtt nem csinálnak semmit,.otthon csak a tévét nézik mindketten és nem beszélnek.Megszokták, de a gyanúja nem merült fel, legalábbis nem mondta.
2023. dec. 17. 20:26
 39/54 anonim ***** válasza:
49%

38 "A feleség helyében te hogyan kérdeznél rá a megcsalásra?"

Sehogy, ha nem is gyanakodnék vagy nem érdekelne.

2023. dec. 17. 22:32
 40/54 anonim ***** válasza:
70%

Bocsi, de miért p.fázol bele mások életébe??? Te ettől miben leszel boldogabb? Ha akarsz magadnak egy ellenséget a férj (sőt ha együtt maradnak akkor a feleség is) személyében akkor csináld. Mert rá fog jönni, ki dobta fel, ha nem hülye.

Akkor szólnék csak bele ha az egyik fél évtizedes nagyon jó barátom lenne, különben nem.

2023. dec. 17. 22:45
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!