Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleség helyében te hogyan kérdeznél rá a megcsalásra?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy van egy férfi, aki egy éve későn jár haza, leépíti a házasságát, elkezd edzeni, nincs közös nyaralás, alig beszél a feleségével, mellette szeretőt tart, azonban mégsem mondja el otthon, hogy másba szerelmes és mással van viszonya.
Ha a feleségnek ezek után egy barát mutat pár kompromittáló képet a férjről és a szeretőjéről, te a feleség helyében hogyan vezetnéd fel a férjnek, hogy van e valakije, megcsalta e ?
2023. dec. 17. 18:16
11/54 anonim válasza:
De mit kéne felvezetni? Mutassa a képébe a képeket és váljon el. Vagy maradjon vele ha olyan hülye, pont.
12/54 A kérdező kommentje:
Nem nekem kell megoldani mások problémáját meg nem akarok beleszólni mások életébe, de már rohadt nyíltan tolja a férfi a szeretővel a munkahelyen és mivel jóban vagyok a feleséggel is, már nagyon nyomja a lelkem, hogy ezt a gombócot mindig le kell nyelnem, amikor a feleség boldogan mesél a megromlott házasságukról...az sem tűnik fel neki, hogy szex évek óta nincs közöttük, bár nem is igényli állítása szerint..
2023. dec. 17. 18:32
13/54 A kérdező kommentje:
Miért nem lép le a férj? Erre a kérdésre nem tudom a választ. Ezt már én is kérdeztem tőle, de azt mondja, hogy nem tudja...a szeretővel tervezne közös életet, meg őt is hitegeti, hogy el fog válni, de azt mondja, hogy nem tudja miért nem mondja el otthon...ja azt meg hozzá szokta tenni, hogy NEM AKAR FÁJDALMAT OKOZNI a feleségének.. mert kb úgy viselkednek egymással, mintha tesók lennének...a feleség már szóvá tette, hogy nem beszélnek, de erre sem reagált neki semmit, pedig boríthatott volna..
2023. dec. 17. 18:33
15/54 A kérdező kommentje:
És ha csak névtelenül bedobok egy levelet a postaládába a képekkel és egy rövid üzenettel a feleségnek címezve? Félek, hogy megromlik emiatt a viszonyunk, hogy én beleszólok a házasságukba...bár normális esetben hálásnak kéne lennie nekem, hogy nem kell egy patkánnyal együtt élnie.
2023. dec. 17. 18:37
16/54 A kérdező kommentje:
Mi van, ha van olyan képem is, amin a szeretővel csókolózik? Azt elég nehéz kimagyarázni....
2023. dec. 17. 18:37
17/54 anonim válasza:
Milyen kompromittáló képet? Talán dugnak a fotón?
18/54 anonim válasza:
Azért mert gyáva féreg és persze nem biztos a szeretőben. Tetszik neki, hogy az egyik kielégíti testileg és lelkileg míg a másik az otthon melegét teremti meg. Igazából a szeretőt se szereti, csakis saját magát és emiatt nem lesz boldog soha, mert önző, érzéketlen nulla.
19/54 A kérdező kommentje:
Nem olyan kép, amin dugnak, csak ölelkeznek meg csókolóznak. Kedves utolsó! Teljesen igazad van, ezt én is így látom.
2023. dec. 17. 18:42
20/54 anonim válasza:
Akkor miért tetted fel a kérdést, hogy miért nem hagyja el a feleségét amikor nyilvánvaló? A feleség hagyja el hogyha zavarja. Persze ha mindegy neki akkor meg maradjon vele. 🤷
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!