Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás?Egyedül 3 pici...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás?Egyedül 3 pici gyerekkel.

Figyelt kérdés

Röviden,tömören...8 év után a párom elhagyott egy másik nő miatt. Minden jel nélkül, ünnepek előtt.

Albérletben élünk, azt mondta oldjam meg amíg nem egyezünk meg egy gyerektartásban, de addig ne várjak semmit, neki is új életet kell kezdeni. (Ráadasul ott is van a hölgynek 2 gyerek)

Egyedül maradtam a 3 kisgyerekkel, 6 éves 3 és egy 6hónapos gyermek. Nem sok segítségem van, nem tudom hogyan tovább. Ráadasul azt se tudom hogyan élem meg az ünnepeket így vagy hogyan hozom nekik össze. Mert apukától nem sokat várhatunk már.

Egy kis segítség kellene, hogyan vészeljem át? Mit kellene tennem hogy a gyerekek ebből ne sokat érzékeljenek? Azt sem tudom hova menjek dolgozni hogy eltudjam látni őket. Kilátástalan vagyok nagyon.

2023. dec. 8. 21:25
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha minden az ő nevén van, az azt jelenti, hogy megvették már a hàzat. Gondolom, az albérletet addig vették ki, amíg lakhatóvá teszik, beköltözhető lesz.

Ha már most lakható, akkor érdemes oda átköltözni, nem kell fizetni az albérletet is.

A gyerektartás meg nem olyan, hogy ha akarja, akkor fizeti, ha nem, akkor oldd meg! Ezért kell ügyvéd, már hétfőn! Ha külföldön dolgozik, akkor OTT kell a gyerektartás előlegezését intézni. Többet is kapsz, és be is hajtják rajta. Jobban jár, ha megegyeztek. Kaphatod a gyerekek után a családi pótlék különbözetet is, ha külföldön dolgozik az apa.

De ezeket nem tudom, hogy egyedül el tudod-e intézni. Ha nem, akkor nyúlj zsebbe, ha kell, érdemes megfizetni a megbízható ügyintézést!

2023. dec. 9. 09:37
 32/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hasznos segítséget, hétfőn elindulok ezen az úton és igyekszem mindem téren össztartani a családunkat, már ami engem és a gyerkeket illeti.🙂
2023. dec. 9. 10:50
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Menni fog, hidd el! Sokkal erősebb vagy, mint bárki hinné. De neked el kell hinned, és akkor hegyeket tudsz megmozgatni.

Üdv, egy három gyerekes elvált anya 😊

2023. dec. 9. 12:52
 34/36 anonim ***** válasza:
33%
Édes jó istenem, ez a kapcsolat már nagyon nagyon régen xr volt. Miért kellett ebbe a kakàba még egy gyereket csinálni? Miért? Őket sajnálom a legjobban, mert nem tehetnek róla, hogy mindkét szülő egy hatalmas ökör. Te azért, mert hajlandó voltál szülni is harmadszorra egy ilyen alaknak. Ez valami borzalom!
2023. dec. 9. 20:54
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te nem olvastad végig az egészet...

Ki bántott?

2023. dec. 10. 09:05
 36/36 anonim ***** válasza:
0%
Miért kellett volna végigolvasnom? A kérdésre válaszoltam.
2023. dec. 10. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!