Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás?Egyedül 3 pici gyerekkel.
Röviden,tömören...8 év után a párom elhagyott egy másik nő miatt. Minden jel nélkül, ünnepek előtt.
Albérletben élünk, azt mondta oldjam meg amíg nem egyezünk meg egy gyerektartásban, de addig ne várjak semmit, neki is új életet kell kezdeni. (Ráadasul ott is van a hölgynek 2 gyerek)
Egyedül maradtam a 3 kisgyerekkel, 6 éves 3 és egy 6hónapos gyermek. Nem sok segítségem van, nem tudom hogyan tovább. Ráadasul azt se tudom hogyan élem meg az ünnepeket így vagy hogyan hozom nekik össze. Mert apukától nem sokat várhatunk már.
Egy kis segítség kellene, hogyan vészeljem át? Mit kellene tennem hogy a gyerekek ebből ne sokat érzékeljenek? Azt sem tudom hova menjek dolgozni hogy eltudjam látni őket. Kilátástalan vagyok nagyon.
Nem mindegy?a len,eg hogy te intezed. A birosag meg ugy ahogy ők tudják. Legalabb te ne ülj rajta.
Ugy epitkezzen máshol hogy ne a saját gyerekeitol vegye el es ne azok fizessék meg az árát annak hogy lesz.rja öket.
#4 Kérdező.Azonnal kezdd el hivatalosan intézni a gyerektartás, mindenféle lehetséges segélynek, támogatásnak járj után, segítő szervezetekkel is vedd fel a kapcsolatot.Sőt, az édesanyádtól is kérj segítséget.Hiába szegény, valamit segíteni akkor is tud.Legalább gyerekekre vigyázni, ügyet intézni.Ha kis faluban laksz, annál jobb.Ott mindenki ismer mindenkit, tán pont emiatt segítséget kérni is könnyebb.
A megcsalás nem a te hibád.Tudom, könnyű mondani, de ne foglalkozz vele, mert neked most a gyerekeid sorsával kell foglalkoznod!Csak rájuk gondolj, az ő érdekükben minden követ mozgass meg, hogy segítséghez, plusz bevételhez jussatok.
Ez is csak egy periódus, ami eltelik. Legalább megismerted ezt az embert hogy a bajban magadra hagy. Par ev múlva már csak egy emlék lesz az egész !
Rajtad múlik hogy addig mi lesz. Csak ne ess pánikba mert azzal rossz döntéseket hozol es a gyerekek is megérzik! Isten legyen veletek !
"En nem értem ezekre miert nincs törveny."
van rá törvény, nem szűnik meg a gyerekek apja lenni.
Az a baj, nagyon sok anya kerül ilyem helyzetbe. Ez a baj hogy nincs rá törvény fix, valahogy mi anyák a legtöbb nem mondana le sosem a gyerekéről, mások meg egyik pillanatról a másikra.
Fizet oke gyerektartást valamennyit, de az apa szerep az apai szeretet, a családi jövőkép oda....amit most egyedul építsek újra. Mert neki nem csak én nem kellek, a gyerekek sem, amit muszaj azt ide adja majd es oldjam meg ahogy tudom.
"Albérletben élünk"
Nos, akkor ő az egyik ember, aki a tulajjal szerződött, igaz?
Akkor felesben fizetitek, igaz?
Előtte hol laktatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!