Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás?Egyedül 3 pici...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás?Egyedül 3 pici gyerekkel.

Figyelt kérdés

Röviden,tömören...8 év után a párom elhagyott egy másik nő miatt. Minden jel nélkül, ünnepek előtt.

Albérletben élünk, azt mondta oldjam meg amíg nem egyezünk meg egy gyerektartásban, de addig ne várjak semmit, neki is új életet kell kezdeni. (Ráadasul ott is van a hölgynek 2 gyerek)

Egyedül maradtam a 3 kisgyerekkel, 6 éves 3 és egy 6hónapos gyermek. Nem sok segítségem van, nem tudom hogyan tovább. Ráadasul azt se tudom hogyan élem meg az ünnepeket így vagy hogyan hozom nekik össze. Mert apukától nem sokat várhatunk már.

Egy kis segítség kellene, hogyan vészeljem át? Mit kellene tennem hogy a gyerekek ebből ne sokat érzékeljenek? Azt sem tudom hova menjek dolgozni hogy eltudjam látni őket. Kilátástalan vagyok nagyon.

2023. dec. 8. 21:25
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem lenne megoldás, ha anyukád hozzád költözne? Mondjuk semmit sem írtál róla, tehát elképzelhető, hogy ez nem jó ötlet.

De ha ott lakna, akkor tudna neked segíteni a gyerekek körül, el tudnál menni dolgozni, például. Neki is könnyebb lenne, ha nem lenne egyedül.

Ha emberileg erre nem alkalmas, akkor persze nem mondtam semmit.

2023. dec. 8. 23:13
 22/36 A kérdező kommentje:

Külföldön éltünk, nemrég jöttünk haza hogy családi házat vegyünk.🤷‍♀️

A tulaj és mi egyebet én intéztem mert az ő munkája messze van, nem járt haza minden alkalommal így ezek rám maradtak. Minden az én nevemen van.

2023. dec. 9. 00:32
 23/36 A kérdező kommentje:
Sajnos nem megoldás nem olyan körülmények között él ahova 3 kisgyereket szívesen vinnék átmenetileg sem.
2023. dec. 9. 00:33
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Önkormányzattól lehet kérni rendkívüli szociális segélyt. Add be mielőbb az igénylést.
2023. dec. 9. 00:33
 25/36 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm a segítségeket hogyan is induljak neki.
2023. dec. 9. 00:35
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

A ház ára nálad van?

Abból sok mindent meg lehet oldani.

2023. dec. 9. 00:59
 27/36 anonim ***** válasza:
81%

Technikailag eddig is egyedül nevelted a gyerekeket. Egyedül voltál velük végig, míg a férjed a jóég tudja hol csavargott. Néha hazament tiszta ruháért meg szexért. Ilyen szempontból nem lesz sok változás. Nem kell már rá mosnod meg nem csinál neked több gyereket.

Anyagilag lesz ez húzós.

Próbálhatok meg sorstársakkal összefogni. Ha 3-4 szingli anya összeáll, tudtok egymásnak segíteni gyerekfelügyelettel, logisztikával, akár még anyagilag is. Nameg tarthatjátok egymásban a lelket. Akár Karácsonyra is összejöhettek. Együtt főztök, a gyerekek eljátszanak egymással. Nem kell mindenkinek fenyőfát vennie. Közösen vesztek egyet, mindenki hozza a saját díszeit.

2023. dec. 9. 08:25
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Szuper, el lehet adni, a fele a tiéd!

Azt pedig nem írtam hogy te költözz anyudhoz, hanem pont fordítva! Ő menjen oda hozzád, az albérletbe! Tud segíteni a gyerekek mellett! Esetleg ő igênyli a gyed extrát, te meg keresel munkát. Vagy igényled te, ha az magasabb összeg. Neki is előnyös, legalább jobb körülmények között élne. Így az se jön szóba, hogy egyoldalúan kihasználod.

De ha nem akarsz vele együtt lakni, akkor nem. Ezt is megértem, láttam már eleget.

Viszont a megélhetesekre hosszú távon kell fenntartható megoldást találni. Olyat, amit egyszál egyedül meg tudsz oldani, mert nem számíthatsz senkire.

Kezdetnek jó lenne, ha minél előbb ketesnél egy ügyvédet. Vele tisztázni tudod, hogy konkrétan mennyi gyerektartásra van esély, milyen jogaid vannak az ingatlannal kapcsolatban, mi lenne a legjobb.

Ha van CSOK, babaváró, stb, akkor a bankba is menj be, minél előbb! De ezekhez házasnak kell lenni, és ha jól értem, ti nem vagytok azok, szóval valószínűleg nem vettétek fel. De ha "sima" jelzáloghitel van, azt is tisztázni kell, hogy mi van, ha eladjátok a házat.

Az ügyvédre ne sajnáld a pénzt, olyat keress, aki jártas ezekben, és ismerőseid is ajánlják! Milliós tétel lehet a különbség!

A karácsonyt meg most xard le, de őszintén! Kérsz valakitől egy megunt műfenyőt, feldíszititek, enni amúgy is kell, énekeltek kicsit, játszotok, este orrvérzésig olvasol mesekönyvet nekik, és élvezni fogják. Te meg majd kibőgöd magad este a fürdőkádban, egy kis forralt borral. Nehéz lesz, de ha ezt túléled, megerősít annyira, hogy bármit meg tudsz oldani!

2023. dec. 9. 09:22
 29/36 anonim ***** válasza:
25%
Ekkora egy patkanyt... ilyen helyzetben otthagyni, tudja hogy nem dolgozol, hisz 6honapos babatok van, plusz meg 2 gyerek. Es meg alberletbe is eltek, amit fizetned kell, ha jol keres miert ne tudna adni bele penzt (hisz van hova mennie) a gyereknevelesbe? Biztos valami kigyo no hergeli ellenetek...
2023. dec. 9. 09:23
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
A haznak felretett penz felet kerd el, vagy nem tudom hogy kinel van, de ne hagyd hogy elkoltse a ribi uj nojevel
2023. dec. 9. 09:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!