Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek a férje azt ígérte a szeretőnek, hogy elköltözik miatta a feleséggel, gyerekkel közös házból, megtette?
Annyira nevetséges, amikor valaki azokat a szavakat használja, hogy "szeretőcske", "nőcske". Főleg a volt feleség szájából :) Ettől nem leszel sem jobb helyzetben, sem magasabb szinten. Az nem a szeretőcske, hanem a párja.
Igen, elvált.
Én 27 voltam amikor egy 49 éves pasi szeretője voltam. Ez 3 éve volt.
6 hónapig kavartunk titokban aztán, kiderult a dolog (mások lebuktattak a feleség előtt, nem én borítottam) a pasi nem tagadott semmit, elkoltozött, majd mikor már 2 hónapja voltak külön mi össze költöztünk.
Durván 1 évig voltunk együtt. A korkülönbség miatt végül nem működött a dolog. De azóta sem ment vissza a volt feleséghez. Most már büntetlenül csajozik és éli az életét.
Ez legyen a legkisebb bajod!
Az nem zavar, hogy hónapokig, évekig félrejár, hazudik mindenkinek orrba-szájba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!