Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek a férje azt ígérte a szeretőnek, hogy elköltözik miatta a feleséggel, gyerekkel közös házból, megtette?
Figyelt kérdés
A szerető borított nálam, én lennék a megcsalt feleség. Kérdezem én, hogy mennyire valós, hogy ilyeneket mondanak a szeretőnek és követi tett is vagy csak hülyítik a szeretőt? A férjem még nem tudja, hogy megtudtam hűtlenségét.2021. júl. 31. 16:31
31/43 anonim válasza:
Kit érdekel hogy van e gyerek
Nem működők nem működik
Nem a szerető a hibás
Hanem a két fél
32/43 anonim válasza:
Jah, persze, marhára szenvedhet egy olyan nő hiányától, akit már eleve megcsalt... XD
33/43 anonim válasza:
Nem tette meg, húzta-halasztotta, én gyakoroltam rá nyomást, hogy most már adja be a válókeresetet.
ex feleség
34/43 anonim válasza:
Én csak szeretőt akartam, és a szeretőm se akart válni, ő is csak szexet akart. Egymásba szerettünk, most rendezzük a közös alapokat, aug. végén
van reális esély arra, hogy mindketten borítsunk.
35/43 anonim válasza:
Én sorban a 3. szerető voltam, velem bukott be. Otthon maradt a hitel, kényelem miatt. 6 hónap után újrakezdtük, kicsit másképp, más szabályokkal, más céllal.
36/43 anonim válasza:
Az én férjem is ezt ígérte a szeretőnek, és így is tett. Azóta is együtt vannak.
37/43 anonim válasza:
esne bele a Dunába az összes ribbbanc
38/43 anonim válasza:
A 'ribbbancok' nem maguktól teremnek, a kereslet hívja őket életre. Én ugyan férjnél vagyok és pár hónapja szeretőm van, de mindkét ( mindhárom) oldalt meg tudom érteni. Nálunk ugyan a férjem az első oka annak, hogy szeretőt kerestem, mert elfogyott a házasságunkból a szex. Ezt a hiányt pótoltam/pótolom máshol. Viszont abban a férjem már egyáltalán nem hibás, hogy a szeretőmmel egymásba is szerettünk.És mi se vagyunk hibásak szerintem, az érzés jött. Nem olyan 'észbeli' döntés volt, mint a viszony, hanem egy elementáris érzés, amit nem lehet megfékezni. Viszont ha most kiderülne, hogy a férjemnek is szeretője van, akkor szemem se rebbenne, mert most már én is érzem, hogy az otthoni szeretet ugyan megvan, de ez már nem ugyanaz, ami régen volt. És ha ezt ő is érzi, akkor lehet, hogy szétnéz a 'ribbbancok' között. És ezt igazából neki se, de az esetleges nőnek se lehet felróni. És a fentiekből ne azt a következtetést vonjátok le, hogy mi ilyen 'szabadosan' élünk, mert 20 éves a házasság, 2 éve van impotencia és néhány hónapja szerető. A történettel csak azt szerettem volna illusztrálni, hogy egészen hajszálni változások egy érzelmi kapcsolatban már elindíthatják a lavinát, de ezekért a lavina omlásokért mindig mindkét házasfél felelős, és szerintem egy 'ártatlan' van, a szerető.
39/43 anonim válasza:
#38 Elementáris házasság lehet. Miért nem válsz el? Gyereked van?
40/43 anonim válasza:
En is szerető vagyok
Es a párom elvált
Ha minden rendben van egy kapcsolatban akkor senki nem fér oda ...náluk is igy volt.es igy jöttem én is.
Orulok h igy alakult .sok nő megérdemli h ha a ffi elhagyja.mert adnak rá bőven okot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!