Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akinek a férje azt ígérte a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek a férje azt ígérte a szeretőnek, hogy elköltözik miatta a feleséggel, gyerekkel közös házból, megtette?

Figyelt kérdés
A szerető borított nálam, én lennék a megcsalt feleség. Kérdezem én, hogy mennyire valós, hogy ilyeneket mondanak a szeretőnek és követi tett is vagy csak hülyítik a szeretőt? A férjem még nem tudja, hogy megtudtam hűtlenségét.

2021. júl. 31. 16:31
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
25%
1- és vagyok 4 hónap.
2021. júl. 31. 17:17
 22/43 anonim ***** válasza:
90%
Ha kidobod jobban jársz.
2021. júl. 31. 17:25
 23/43 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem kapd össze magad, ez nagyon kínos.
2021. júl. 31. 17:44
 24/43 anonim ***** válasza:
70%

Mi abban a kínos vagy érthetetlen, ha a megcsalt feleség, aki _még_ szereti a férjét, utálja és megveti a szeretőt? Ne aggódjatok, mindenki más csak megvet titeket, egyedül a hasonszőrű szeretőcskék értik, miért is akkora dicsőség másodiknak lenni.

Kérdező: aki válni akar, az válni is fog, és utána keres társat. Bármennyire is lepontoznak a szeretőcskék.

Aki szeretőt tart, az nem akar válni, azért is csinálja titokban.

Ebből következik, hogy a többség csak ígéri, hogy a szeretőt választja. A gyakorlatban ez többnyire ez úgy történik, hogy a pasi lebukik, a felesége meg kidobja.

Igen, nálunk is. ;)

Ezt fél évig úgy adta elő az exférj nagy mellénnyel, hogy a szeretőt választotta. Mikor nem jött be, kúszott volna vissza, de nem lehetett, egyből átváltott arra, hogy ő az áldozat, akit kidobott és kisemmizett a felesége.

Azt meg a szeretőcskék nem tudják, hogy amíg ők épp hamvasra borotválják magukat, addig a kedves "párjuk" sír a telefonba a "gyereke anyjának", hogy adjon még egy esélyt, a csillagokat leígérve.

Komolyan azt hiszitek, hogy nem folytatódik az őrlődése két nő között? Ne legyetek naivak.

2021. júl. 31. 17:56
 25/43 anonim ***** válasza:
42%

Nem az a kínos, hogy megcsalták és átbaszták, mint szart a palánkon. A kínos az, ahogy erre reagál valaki. Játssza a keményet, a lenézőt, miközben nulla önbecsülés süt az irományokból.

"Azt meg a szeretőcskék nem tudják, hogy amíg ők épp hamvasra borotválják magukat, addig a kedves "párjuk" sír a telefonba a "gyereke anyjának", hogy adjon még egy esélyt, a csillagokat leígérve."

És? Annál kínosabb, most akkor nyert a feleség? Hagyjuk már. Nem jött be az új verda, most már visszapattanna a Trabantba a faszi. Ez aztán az elégtétel lol.

2021. júl. 31. 18:01
 26/43 anonim ***** válasza:
44%

Amúgy mondjátok már ki komoly képpel, hogy a ti férjetek/pasitok aztán soha. 😃 Egy hosszú házasságban csak alkalom kérdése ez kb.

Nagyon ügyesek vagytok, hogy ilyen alapra építetek várat.

2021. júl. 31. 18:27
 27/43 anonim ***** válasza:
30%
Akkor én nagyon rendes pasi vagyok, átvitt értelemben. Nem ígértem semmit a szeretőmnek, de nem is vár el semmit. Jól érezzük magunkat és kész. F
2021. júl. 31. 18:40
 28/43 anonim ***** válasza:
65%

Én kb. 3 hónapig voltam szeretője a páromnak, majd felvállaltuk a kapcsolatot és összeköltöztünk. 2 kiskorú gyerek az anyánál maradt, de fél év múlva el akarta venni a gyámügy tőle a srácokat, mert ő is elkezdett pasizni, bulizni, a gyerekek veszélyben voltak mellette. Így hozzánk kerültek. Több, mint 10 éve együtt vagyunk.

Ezzel azt akartam érzékeltetni, hogy nem minden fekete és fehér. Esetünkben a feleség egy lehúzós, semmirekellő nő volt. Párom azt mondta mindenképp elhagyta volna. Ha nem velem jött volna össze, akkor mással.

2021. júl. 31. 18:49
 29/43 anonim ***** válasza:
54%
Nem ertem miért lettem lepontozva az igazat irtam le. 4 hónap után elhagyta a feleségét igen. Közös gyerek nem volt.
2021. júl. 31. 18:51
 30/43 anonim ***** válasza:
85%

#25: Nagyobb elégtétel másodszor is kidobni és nézni, hogy szenved, mint azzal büszkélkedni, hogy szétvertél egy családot és nyertél egy megbízhatatlan férget.

A szeretőnek is megmondtam: megkapta, amit érdemelt. Mikor otthagyta a pácban, ugyanezt mondtam. Akkor fel is fogta.

2021. júl. 31. 19:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!