Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek a férje azt ígérte a szeretőnek, hogy elköltözik miatta a feleséggel, gyerekkel közös házból, megtette?
Mi abban a kínos vagy érthetetlen, ha a megcsalt feleség, aki _még_ szereti a férjét, utálja és megveti a szeretőt? Ne aggódjatok, mindenki más csak megvet titeket, egyedül a hasonszőrű szeretőcskék értik, miért is akkora dicsőség másodiknak lenni.
Kérdező: aki válni akar, az válni is fog, és utána keres társat. Bármennyire is lepontoznak a szeretőcskék.
Aki szeretőt tart, az nem akar válni, azért is csinálja titokban.
Ebből következik, hogy a többség csak ígéri, hogy a szeretőt választja. A gyakorlatban ez többnyire ez úgy történik, hogy a pasi lebukik, a felesége meg kidobja.
Igen, nálunk is. ;)
Ezt fél évig úgy adta elő az exférj nagy mellénnyel, hogy a szeretőt választotta. Mikor nem jött be, kúszott volna vissza, de nem lehetett, egyből átváltott arra, hogy ő az áldozat, akit kidobott és kisemmizett a felesége.
Azt meg a szeretőcskék nem tudják, hogy amíg ők épp hamvasra borotválják magukat, addig a kedves "párjuk" sír a telefonba a "gyereke anyjának", hogy adjon még egy esélyt, a csillagokat leígérve.
Komolyan azt hiszitek, hogy nem folytatódik az őrlődése két nő között? Ne legyetek naivak.
Nem az a kínos, hogy megcsalták és átbaszták, mint szart a palánkon. A kínos az, ahogy erre reagál valaki. Játssza a keményet, a lenézőt, miközben nulla önbecsülés süt az irományokból.
"Azt meg a szeretőcskék nem tudják, hogy amíg ők épp hamvasra borotválják magukat, addig a kedves "párjuk" sír a telefonba a "gyereke anyjának", hogy adjon még egy esélyt, a csillagokat leígérve."
És? Annál kínosabb, most akkor nyert a feleség? Hagyjuk már. Nem jött be az új verda, most már visszapattanna a Trabantba a faszi. Ez aztán az elégtétel lol.
Amúgy mondjátok már ki komoly képpel, hogy a ti férjetek/pasitok aztán soha. 😃 Egy hosszú házasságban csak alkalom kérdése ez kb.
Nagyon ügyesek vagytok, hogy ilyen alapra építetek várat.
Én kb. 3 hónapig voltam szeretője a páromnak, majd felvállaltuk a kapcsolatot és összeköltöztünk. 2 kiskorú gyerek az anyánál maradt, de fél év múlva el akarta venni a gyámügy tőle a srácokat, mert ő is elkezdett pasizni, bulizni, a gyerekek veszélyben voltak mellette. Így hozzánk kerültek. Több, mint 10 éve együtt vagyunk.
Ezzel azt akartam érzékeltetni, hogy nem minden fekete és fehér. Esetünkben a feleség egy lehúzós, semmirekellő nő volt. Párom azt mondta mindenképp elhagyta volna. Ha nem velem jött volna össze, akkor mással.
#25: Nagyobb elégtétel másodszor is kidobni és nézni, hogy szenved, mint azzal büszkélkedni, hogy szétvertél egy családot és nyertél egy megbízhatatlan férget.
A szeretőnek is megmondtam: megkapta, amit érdemelt. Mikor otthagyta a pácban, ugyanezt mondtam. Akkor fel is fogta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!