Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek a férje azt ígérte a szeretőnek, hogy elköltözik miatta a feleséggel, gyerekkel közös házból, megtette?
Figyelt kérdés
A szerető borított nálam, én lennék a megcsalt feleség. Kérdezem én, hogy mennyire valós, hogy ilyeneket mondanak a szeretőnek és követi tett is vagy csak hülyítik a szeretőt? A férjem még nem tudja, hogy megtudtam hűtlenségét.2021. júl. 31. 16:31
41/43 anonim válasza:
#39:A gyerekek már felnőttek, külön élnek, mi kettesben. A hazasság 18 évig 'elementáris' volt, 2 éve- a végleges impotencia miatt- zötyögött, most az én érzelmeim miatt volt egy kicsit neccesebb időszak, de úgy tűnik, visszaáll a 'zötyögős- szeretős' állapotba. Azért nem válok, mert a férjem 80 éves, nem akarom olyan helyzetbe hozni, hogy most kezdjen új életet és mert tekintettel vagyok az elmúlt 20 évre. Nagyon jó házasság volt, és most se rossz, csak hiányzik belőle a szex. De- figyelembe véve az ő korát- ez normálisnak is mondható, én meg titokban pótolom.
42/43 anonim válasza:
#39-hez: abban viszont maximálisan egyetértek veled, hogy ez így nem megszokott és nem is ez lenne, ha ő fiatalabb lenne, mert akkor vagy OK lenne vagy válnék. De ez most már a 'szezon után' időszak. És nem az anyagiak tartanak vissza, van önálló egzisztenciánk mindkettőnknek.
43/43 anonim válasza:
En majdnem egy evet voltam szereto, nem volt gyerekuk, nem szerette a feleseget, belem szeretett, imadtuk egymast, velem tervezett, valni akart, aztan lattam rajta hogy elbizonytalanodott. Valoban a legtobb ferfi aztan megijed, hogy a biztosat feladja a bizonytalanert. Az erdekes az egeszben, hogy en mivel hisztiztem, kezdett eltavolodni tolem es lecsapott ra egy idosebb gazdag no, aki egy honap utan boritott is. Most a ferfi ott el nala, mert nem volt hova mennie, az erdekesseg benne, hogy en turelemre voltam intve, szeretetet es meg most se szakitott, csak egyszeruen eltunt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!