Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan buktattátok le a párotokat?
Sziasztok!
Hogyan buktattátok le a párotokat? Van egy olyan érzésem hogy valakivel írogat, valahogy le tudnám buktatni? Vagy hogy elszólja magát?
Amikor már biztos voltam benne,hogy megcsal akkor kérdőre vontam de természetesen mindent tagadott.
Azt vártam tőle,hogy odaáll elém és színt vall de nem volt benne annyi tisztesség.
A telefonját minden hova vitte magával még a wc-re is.
Aztán egy vasárnapi napon elment megetetni a kutyákat és a telefonja a konyhában maradt.
Majd jőtt egy üzenet WhatsAppjára és én megnéztem a pasija nagyon áradozott,hogy milyen jó volt a szombat esti szex.
Amikor visszatért megmutattam neki az üzenetet és megkérdeztem,hogy mik a szándékai erre csak annyit felelt nem tudom.
Alapjában békés ember vagyok még akkor is hajlandó lettem volna elfelejteni azt amit tett.
Annak ellenére,hogy becsapott és hosszú időn át hazudott nekem.
Az egész azzal kezdődött,hogy szeretne hétvégente elmenni a barátnőjéhez egy kicsit beszélgetni ha itthon elvégzett,én ezt nem elleneztem soha nem voltam féltékeny megbíztam benne,hát nem kellet volna.
Mint utólag kiderült a barátnője segítségével a sógorával összejött.
A lebukás után egy héttel megkaptam a választ amig én dolgoztam ő hazajött összepakolt pár darab ruhát a gyerekekről egy egy fényképet és elköltözött a pasijához.
A gyerekeknek elmondtam mi várható mielőtt elment mert erre sem volt hajlandó ennek már két és fél éve.
Miután elment rá egy évre elváltunk.
Nem tudom mi változott meg benne mert mindig is egy összetartó család voltunk.
Biztos bennem is volt hiba csak akkor ezt meg kellett volna beszélnünk.
Annyit elért,hogy mindenki haragszik rá sem a gyerekei sem az édesanya nem beszél vele és amióta elment egyszer találkoztak a fiam esküvőjén.
A gyerekeknek néha ír akkor ők válaszolnak ennyi a kapcsolat velük.
Én már nem bízok senkiben ezért nem is akarok új kapcsolatot.
Akiben bíztam és akit szeretem 28 évi házasság után hátba döfött.
A balfsz exem nekem küldte el a neki szánt üzenetet.
Vicc, hogy az üzenet nekem is íródhatott volna, a bibi a megszólítással volt, mert sohasem nevezett másképp mint az általa adott becenév, úgy meg pláne nem, mint "azt a nőt".
Nap folyamán összecuccoltam, miután hazajött megkérdeztem, ugyan, mi volt ez.
Na, vörös, hebeg, izé... nem is hallgattam végig, olyan röhejes volt, hanem fogtam a cókmókomat és egy barátnőmhöz mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!