Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan buktattátok le a párotokat?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Hogyan buktattátok le a párotokat? Van egy olyan érzésem hogy valakivel írogat, valahogy le tudnám buktatni? Vagy hogy elszólja magát?
2023. nov. 29. 12:49
1/23 anonim válasza:
Fizettem egy hackernek hogy törje fel mindenét. Aztán küldött érdekességeket a hölgyeményről aki állítólag "szeretett engem". Hol kezdjem? Rajtam kívül volt vagy 9 palija, 4 társkereső csoport, 6 szexcsopi. Fent van a mai napig mindenféle társkeresőn. Küldözgette még magát meztelenül mindenféle palinak.
2/23 anonim válasza:
Letiltottam, nem veszekedtem vele, pont nem érdekel. Legyen csak boldog ezekkel.
3/23 A kérdező kommentje:
Hmmm :(
2023. nov. 29. 13:12
4/23 anonim válasza:
Telefonnal :D A hülye idióta nagyon lekódolta és elrejtett róla mindent, legalább is azon a telóján, amit használt, mert volt egy sim kártya nélkülije is, amire nem tett kódot :D Persze tudtam, hogy mit kell keresni rajta. Hiszen tudtam már jó ideje, hogy vele csal, csak kellett a bizonyíték is. És még így is tagadta egy részét :D
5/23 anonim válasza:
Belenéztem a telefonjába mikor aludt. Másnap egyszerűen szó szerint idéztem neki az üzenetekből. Őszinte leszek, kár a gőzért. Azt hittem, hogy jól lebuktatom, de le se szarta, csak hülyének nézett és kiröhögött. Ha képes megcsalni, akkor semmit sem jelentesz neki, felesleges nagy lebuktatást rendezni, nem fogja meghatni.
6/23 anonim válasza:
Tucatnyi módszer létezik, de mit nyersz vele? A lebuktatástól hirtelen megváltozik és varázsütésre visszatérnek a régi érzések, érzelmek?
7/23 anonim válasza:
6. nem, de legalább 5 perc kellemetlenséget okozol annak, aki tönkrecseszte a következő x hónapodat vagy évedet.
8/23 anonim válasza:
Állandó féltékenykedése volt. Tagadott mindent. Ezt a volt nőm csinálta velem.
9/23 anonim válasza:
#7 ha így állsz hozzá, ilyen indulatokkal a párod irányába akkor szerintem már most váljanak szét az útjaitok akkor is ha nem lép félre...
10/23 anonim válasza:
El kaptam tőle egy kis némi bajt......:)
Már rendbe tett teljesen q doki .
Egyértelmű volt mivel soha nem volt semmi bajom ,és felfazas nem okoz ilyen dolgokat ....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!