Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan buktattátok le a párotokat?
Sziasztok!
Hogyan buktattátok le a párotokat? Van egy olyan érzésem hogy valakivel írogat, valahogy le tudnám buktatni? Vagy hogy elszólja magát?
4 éve volt kb. nem is nagyon akarok ilyenekre én már emlékezni, ez viszont egyből beugrott.
3 emeletes társasházban laktunk, volt egy kis balhé, ezért én "visszaköltöztem" a szüleimhez, kemény 2 napig, majd eljött a hétvége, nagyon magányosnak éreztem magam, és visszamentem hozzá, persze még nem volt eldöntve, mert a tatyóim közül csak 1 nagy táskát vittem, de nem szóltam neki, hogy megyek (amit utólag már egyszerre bánok is, meg nem is), mire odaértem a lépcsőház ajtóhoz, pont akkor jött le valami nővel, akin csak azt láttam, hogy eléggé be vannak piálva, és a nő húzkodja lefele a miniszoknyáját, mert a combfixe igencsak kikandikált alóla, erre megpillantanak ők is. Képzelhetitek, hogy mégis mit érezhettem, még most is összeszorul a gyomrom, meg a torkom is amúgy meg a sírhatnék kerülget megint, ez az egy olyan dolog, amit soha nem felejtek, és nem bocsátok meg neki, főleg, hogy utána adtam esélyt neki, hogy magyarázza meg nekem mi volt ez. Másnap rám írt, és azt mondta menjek fel hozzá, ott majd elmondja. Belementem (meg is bántam) ott is csak magyarázkodott, meg hogy az a nő a "Húga" volt, és csak azért volt itt, mert ő is egyedül érezte magát, mert sajnálta, hogy megbántott engem. bla bla
Kérdőre vontam, hogy a húgod, aha, persze, magassarkúban meg combfixben (soha nem találkoztam a húgával azelőtt soha, nem is tudtam, hogy van testvére) meg csak iszogattatok aha, és olyan idióta volt, hogy a használt óvszer ott volt a kukában, de így telibe láttam, meg egy csomag is volt a éjjeli szekrény fiókban, pedig mi nem használtunk sose, mert fogamzásgátlót szedtem, és akkor egyértelmű volt.
Ő csak tagadta, közben meg fogdosott meg csókolgatott, a tetejébe meg is akart dugni, na ott kevertem le neki és kikelve magamból sírva elrohantam, aztán tiltás mindenhonnan.
Neki köszönhetően már nem tudok megbízni a férfiakban, azóta nem is volt párkapcsolatom! Akkor összetört darabokra és azóta sem jöttem helyre.
Történet 1.:
Férj keyloggert telepített egy hackerrel a feleség gépére (olyan progi ami elmenti a billentyűzet leütéseket). Beigazolódott amit azért pontosan éreznie kellett volna: a felesége félrelép. Hatalmas pertpatvar és a dolgot azzal gondolta "rendezni", hogy elment (a szintén házas) szeretőjéhez felrúgni a bilit. Ott is perpatvar a szerető el is vált. A férj, na drágám akkor most jól megbocsájtok ha... de nem volt ha. Mivel a szerető is függetlenné vált, a feleség bejelentette okés akkor zárjuk le a vitát, meg ami amúgy sem működött. A férj bukott mindent, a közös házat eladták, a gyerekeket vasárnaponként látja, az exfeleség boldog az új párjával.
Történet 2.:
Férj magánnyomozót fogadott, mindent kiderített. Felkészült a "nagy beszélgetésre" most jól sarokba szorítja a feleségét, ultimátumot ad. Eredmény: a feleség értette az ultimátumot, fogta a gyereket és elköltözött. A végeredmény ugyanaz mint fent.
Tovább is van mondjam még? Kezditek kapizsgálni gyerekek, hogy a világ legjobb Sherlock Holmes-e sem fogja megmenteni azt ami nem működik???
A félrelépésnek mindig OKA van. A helyett hogy megjavítani, helyrehozni akarnátok a kapcsolatokat inkább nyomozósdit játszotok, követelőztök - pont úgy fogtok járni mint a fenti történetekben. Kérdezd meg magadtól van értelme??? Igen, bizonyosságot nyersz, de ettől önmagában jobb lesz a kapcsolatod? Aligha...
"A helyett hogy megjavítani, helyrehozni akarnátok a kapcsolatokat inkább nyomozósdit játszotok, követelőztök"
Mi a fasz... egy kapcsolatot 2 ember javit meg nem egy. A csalo fel, mikor csal nem akar megjavítani semmit, inkabb a konnyebb utat valasztja es kibujot keres. Mi abban a kovetelozes, ha az ember tudni akarja, hogy hulyenek nezik es kihasznaljak??? Ezen a ponton mar amúgy se akarnám megjavitani a kapcsolatot, aki 1x csal maskor is fog. Bizalom odalett!!! Erdekes felfogasod van, strucckent dugnad a fejed a homokba.
Persze hogy megcsaló :D Aki nem csaló az nem védi a fajtáját. Mert a megcsalás alap, hogy elitélendő, kivéve persze ha te csinálod, akkor mindig próbálod védeni magad :D
Nekem is beszóltál kedves megcsaló, úgyhogy elmondom, hogy az én sztorim hogy volt, próbálj meg kihozni engem hibásnak :D Összejöttem egy sráccal, aki nyilván nem szólt előre, hogy még mindig összejár az exével és még szerelmes is belé, csak az ex már nem és neki csak szexre jó. Bemutatott mindenkinek, felvállalt, sokat találkoztunk, ki gondolta volna, hogy mit titkol. Persze nem maradhatott örökké titokban, megláttam, hogy sokat beszél egy lánnyal, és mesélt is róla, hogy hát igen, ő az exem, néha beszélünk. Az életben és itt gyakorin is sokmindenki mondja, hogy az a normális, ha exekkel beszélgetünk, gondoltam, akkor nekem is el kell fogadnom, végül is ebben nincs semmi, nem igaz? Persze csak próbáltam úgy hozzáállni, hogy ez csak egy haverság, de azért mindig résen voltam. Majd amikor kettesben maradtam a telefonjában, megnéztem az üzeneteit ezzel a lánnyal és ott volt minden. Nos, a kérdésem az lenne, hogy én ebben a kapcsolatban mit rontottam el? Az első naptól kezdve csalt, úgyhogy szerintem semmit. Ja az a hiba, hogy miért hagytam neki ezt, miért nem vettem rögtön észre? Mert nem együtt éltünk, úgyhogy nem volt az, hogy elkezdett "konditerembe járni" vagy "sokat túlórázni", ami feltűnt volna. Velem nem viselkedett úgy, mintha mást is dugna. A szex sem volt ritka. Én alapból úgy megyek bele egy kapcsolatba (és szerintem ez a normális) hogy megbízom a másikban. Lebuktattam igen és jó érzés volt. Neki ez egy kellemetlen kb fél óra volt, amíg beszélgettem vele, utána úgysem láttuk egymást soha többet, mehetett nyugodtan vissza dugni az exéhez. Bennem meg elrontott valamit véglegesen. Szerintem ezt nem akarná senki sem helyrehozni. Nem az a normális reakció, hogy elnézzük és egyedül próbálunk javítani rajta. Ha megbocsátasz a megcsalónak, azzal engedélyt adsz a következőkre is, és még meg is alázod magad azzal, hogy 0 önbecsülésed van.
De neked aztán hiába magyarázok te is egy féreg vagy :D Gondolom nagyon félsz, hogy lebuksz, remélem, sikerrel jár a párod ebben :D Érdekes, hogy te vagy az egyetlen, aki a lebuktatás ellen van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!