Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás-e, ha a feleségem másnak elküld félmeztelen képet? Ti mit tennétek?
Elég xar a kapcsolatunk, kb a válás felé tengődünk. A feleségem itthon mindig arra panaszkodik, hogy nincs megbecsülve, ezért nem szexelünk meg ő amúgy se nagy szexgép amióta ismerem.
Pár napja lebukott, hogy a barátnője férjével chatelget napközben és erotikus félmeztelen képeket küldözgetnek egymásnak meg telefonálnak.
A beszélgetésekből az jön le, hogy nem volt köztük fizikai érintés, pusztán online húzzák egymást ezekkel a képekkel.
Ma lebuktattam őket, a feleségem összetört, a csávó elmenekült és beszívott, alig bírtam utolérni.
Mindketten egymástól függetlenül azonos sztoryt adtak elő - nem volt idejük egyeztetni - miszerint mindketten szarul érezték magukat a kapcsolatban és próbáltak egymásnak tanácsot adni, aztán a csávó többet akart, de a feleségem nem hagyta magát, "csak" ezekig a képekig jutottak el, kb 3 hete tart a dolog.
a felesegemrol tudni kell, hogy o nem konnyen kaphato, sose voltak alkalmi partnerei, neki csak parkapcsolatban kepzelheto el a szex.
A feleségem idővonalát lecsekkolva igazat mond, nem volt olyan nem nyilvanos helyen, ahol nem kellett volna lennie (suli ovi, munkahely)
A csávó beszívva 3x elmondta ugyanazt a sztoryt, nem bakizott bele.
a feleségem annyit mondott, hogy magányosnak és értéktelennek érezte magát mellettem, jól esett, hogy valakivel tudott beszélgetni, de nem akart így belebonyolódni, próbálta párszor lezárni, de a csávó túl erőszakos volt és egy gyenge pillanatában hagyta, hogy sodródjon az eseményekkel. ultra gáz kifogás.
Van 3 gyerekünk, kb miattuk vagyunk még együtt, mert még kicsik.
Ti mit tennétek a helyemben? Elhinnétek a sztoryt?
Ha nem lennenek a gyerekek, nyilvan elhajtanam...
tanácstalan vagyok...
Szerintem elég hiteles a sztorijuk, de amúgy nem mindegy, hogy megcsalt-e vagy sem? Persze valahol meg kell húzni egy határt, de igazából szerintem nincs sok jelentősége, elég beszédes ez így már önmagában is.
Ez viszont nem feltétlenül jelenti azt, hogy vége van a házasságotoknak. Sok mindent meg lehet beszélni és meg lehet oldani. Persze csak ha a szándék megvan bennetek. Én azt mondanám, hogy ha más miatt nem is, a gyerekek miatt próbáljátok meg. Pl. ha van rá lehetőségetek, a párterápia sem ördögtől való megoldás.
"a feleségem annyit mondott, hogy magányosnak és értéktelennek érezte magát mellettem, jól esett, hogy valakivel tudott beszélgetni,"
Ideje lenne félretenni a sérelmeket és kölcsönösen figyelni egymásra. Elismerni kölcsönösen a családért, a gyerekekért és egymásért végzett munkát. Nem szégyen tanácsot kérni egy szakembertől és elmenni párterápiára.
"meg ő amúgy se nagy szexgép amióta ismerem."
Valahogy mégis csináltál neki 3 gyereket. De te se lehetsz valami nagy szexgép, ha gyereket csinálni tudsz, de szeretkezni és boldoggá tenni a feleségedet érzelmileg képtelen vagy.
És ezt férfiként mondom.
"Mit bánom én, ha utcasarkok rongya, de elkísérjen, egész a síromba!" - írta egy Ady Endre nevű fazon úgy száz éve.
Én biztos nem engedném el könnyedén azt a nőt, aki képes volt 3 gyermeket kihordani és megszülni nekem. Nekem és magának. Akkor sem, ha megcsalt volna. Ha menni akarna, az persze más kérdés, akkor megbeszélnénk a továbbiakat hideg fejjel, józanul, a gyerekeket szem előtt tartva.
Aki egyszerre a baratnojet es a ferjet is hatba szurja, az nem állt volna meg kepkuldesnel. Ilyenkor duplan kellene hogy legyen onerzete, hogy legyen benne valamilyen gat. Ha nem buknak le hidd el elobb utobb be kapta volna neki a pelot. Es ezt nokent mondom. Lattam nem egy, nem ketto ilyet. Mind vigasztalassal kezdodott...
De ezen kivul ha tenyleg megbanta (nem szerelmes a masik pasiba), es egyutt megakarjatok ujra probalni, akkor meg lehet eselyetek.
Ha a legkisebb gyerek is elmúlik már 18, akkor elválhattok. Addig tűrjél. Vagy legyen nyitott kapcsolat.
Így jártál. Elcseszted. Pénztártól való távozás után nincs helye reklamációnak.
megcsalás és egy ringyó ami digitális azt lehet manipulálni nem kell nagy ész hozzá én azt se hinném el amit kérdez ezek után.
sajnos lett gyerek vele és kell valami féle anya modell a gyerekeknek és ők nem tehetnek semmiről.
a nővel meg kell beszélni hogy, legyen normális anya kötődjön a gyerekekhez normálisan.
nektek ezek után mint lakótársaknak kell egymást képzelni, tisztelettel és kész.
meg kell beszélni hogy a gyerekek míg fel nem nőnek nem terhelitek őket a ti szar kapcsolatotokkal.
mivel ő volt a hűtlen ezért ha mégis vállalás lesz akkor a gyerekeket te kapod több a tartásod mint neki.
így nincsen gyerek tartás.
a CSOK os Ingatlant el adjátok ki fizetitek a hiteleket és ha marad te és a gyerek egy szerény ki házba költöztök olcsó helyen, ő megy az albérletbe.
ezért kell nagyon szűrni a nőket és a CSOK miatt nem szabad bele menni gyerek vállalásba hogy legyen lakásod, a mai nők nagy része nem bírja feladni a karriert bulit pasikat dugást azért hogy 3 kicsi gyereket neveljen ezektől távol esetleg évekig.
jó ha 1 gyereket be vállalnak és azzal a szerencsétlen gyerekkel tudnak kapcsolódni akkor már minden jónak mondható.
a mai nők versenyeznek a pasikkal amiben sok térne sokkal jobbak de ez miatt sok nő nagyobb pasi mint akinek pöcse van gyárilag.
a társadalom ban most ez a divat és ehhez hasonló szar kapcsolatok lesznek belőle, mert a nő megeszi hogy mindent lehet pedig nem vallasztania kell azt meg nem tud nem akar.
"a feleségem annyit mondott, hogy magányosnak és értéktelennek érezte magát mellettem"
Mi a kérdés?
A feleséged elmondta, min kéne változtatnotok. Nyilván ez nem úgy megy, hogy te változtatsz ő meg a fotelból minősíti a helyzetet. Mindkettőtöknek tennie kell azért, hogy jobb legyen a kapcsolat és ne legyen igénye másra.
Persze eddig egyikőtöket sem érdekelt hogy milyen kapcsolatban vagytok, hogy nem érzitek jól magatokat, vagyis h megoldjátok bármennyire is.... nem értem, miért vagy úgy oda, hogy hoppá ENNYIRE hiányzik a nőnek a figyelem és törődés.... Csak az a fontos, hogy ez már megcsalás e?? Ha nem lenne megcsalás akkor évek elmennének tengődve? Micsoda minta ez a gyerekeknek! Így kell élni, szeretet, figyelem, megbecsülés nélkül... tuti kiegyensúlyozott felnőttek lesznek....
Egyikőtök se szereti a másikat, akkor váljatok el és közben normális módon beszéljétek meg a gyerekek közös nevelését...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!