Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás-e, ha a feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás-e, ha a feleségem másnak elküld félmeztelen képet? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Elég xar a kapcsolatunk, kb a válás felé tengődünk. A feleségem itthon mindig arra panaszkodik, hogy nincs megbecsülve, ezért nem szexelünk meg ő amúgy se nagy szexgép amióta ismerem.

Pár napja lebukott, hogy a barátnője férjével chatelget napközben és erotikus félmeztelen képeket küldözgetnek egymásnak meg telefonálnak.

A beszélgetésekből az jön le, hogy nem volt köztük fizikai érintés, pusztán online húzzák egymást ezekkel a képekkel.

Ma lebuktattam őket, a feleségem összetört, a csávó elmenekült és beszívott, alig bírtam utolérni.

Mindketten egymástól függetlenül azonos sztoryt adtak elő - nem volt idejük egyeztetni - miszerint mindketten szarul érezték magukat a kapcsolatban és próbáltak egymásnak tanácsot adni, aztán a csávó többet akart, de a feleségem nem hagyta magát, "csak" ezekig a képekig jutottak el, kb 3 hete tart a dolog.

a felesegemrol tudni kell, hogy o nem konnyen kaphato, sose voltak alkalmi partnerei, neki csak parkapcsolatban kepzelheto el a szex.

A feleségem idővonalát lecsekkolva igazat mond, nem volt olyan nem nyilvanos helyen, ahol nem kellett volna lennie (suli ovi, munkahely)

A csávó beszívva 3x elmondta ugyanazt a sztoryt, nem bakizott bele.

a feleségem annyit mondott, hogy magányosnak és értéktelennek érezte magát mellettem, jól esett, hogy valakivel tudott beszélgetni, de nem akart így belebonyolódni, próbálta párszor lezárni, de a csávó túl erőszakos volt és egy gyenge pillanatában hagyta, hogy sodródjon az eseményekkel. ultra gáz kifogás.

Van 3 gyerekünk, kb miattuk vagyunk még együtt, mert még kicsik.

Ti mit tennétek a helyemben? Elhinnétek a sztoryt?

Ha nem lennenek a gyerekek, nyilvan elhajtanam...

tanácstalan vagyok...

2023. nov. 17. 19:27
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
29%
Mit tennék... annyit tennék, hogy orrba-szájba csalnám ezt az utolsó rongydarabot. Aztán elmondanám neki ezt, ő meg éljen ezzel a tudattal.
2023. nov. 18. 07:06
 22/34 anonim ***** válasza:
26%

"A csávó beszívva 3x elmondta ugyanazt a sztoryt, nem bakizott bele."

Kamuzol.

2023. nov. 18. 07:24
 23/34 anonim ***** válasza:
0%

Kezdj vele randizni, s tegyél meg mindent érte. A gyerekei anyja!

Ha beszélni akarsz, írj!

2023. nov. 18. 07:29
 24/34 A kérdező kommentje:

kozben kiderult, hogy le is fekudtek 2x, ugyhogy nem csak kepkuldozgetes volt.

bekerult egy szoknyapecer halojaba, aki par het alatt kidumalta a bugyijabol.

ennyi a sztory. elhitte a szep szavakat neki, mert tele volt a toke az itthoni szarsagokkal.

elso lenduletbol kibaxtam a p.csaba, aztan higgadtan leultunk beszelni, total be van szarva, ki akarja javitani, be akarja bizonyitani, hogy o nem ilyen (de ilyen), es hogy mindent megtenne azert, hogy ezt helyrehozzuk.

a srac patkany uzemmodba valtott, mindent tagad a felesege elott, pedig a felesegem bevallotta a baratnojenek az egesz sztoryt A-tol Z-ig.

hat ez van.. megjottem en is a klubba.

meg nem tudom, mi lesz velunk, mert meg sokkhatas alatt vagyok. 3 napja nem ettem.

2023. nov. 20. 10:29
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Tudtam, hogy kamuznak es osszebeszeltek... Hidd el, ha nem buktak volna le, evekig ezt csinaltak volna. Aki ilyet tesz a baratnojevel, ferjevel kis sunyi. Hidd el egyikuk se banta meg (akkor nem is lett volna masodik szex) csak azt banjak, hogy lebuktak. Abbol is látszik, hogy meg mindig tagad a masik ferj. En ezek utan nem lennek a baratja a felesegednek, ott szurt meg, ahol a legjobban faj.

Szerintem valjon mind a ket csalad, vagy ha megtudjatok beszelni, nyitott hazassag lehet meg jo.

2023. nov. 20. 11:45
 26/34 anonim ***** válasza:

"Ma lebuktattam őket, a feleségem összetört, a csávó elmenekült és beszívott, alig bírtam utolérni."

Hogyan buktattad le őket és honnan menekült el a csávó és hogyan? Mesélj már idegeskedés helyett inkább.

A gyereknek amúgy sem jó, ha idegeskedni látják a szüleiket, vegyél már erőt magadon.

2023. nov. 20. 12:27
 27/34 anonim ***** válasza:
Feküdj le a barátnőjével 😀 meg leheg benne is lenne, kieresztenetek a gozt
2023. nov. 20. 12:36
 28/34 anonim ***** válasza:

Most már kár idegeskedni, megtörtént, ami megtörtént. Üljetek le négyesben beszélni.

Lehet, hogy te egy görény voltál a házasságodban, de ha asszonypajti az elhanyagoltságra hivatkozva vonta meg a szexet tőled eddig, majd összefeküdt a barátnője férjével, akkor mit akar? 😂

2023. nov. 20. 12:44
 29/34 anonim ***** válasza:
Váljatok el és fizesd szépen a gyerektartást!
2023. nov. 20. 18:03
 30/34 anonim ***** válasza:
Hozd el asszonykát egy buliba és bedobjuk a közösbe! 😉
2023. nov. 20. 20:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!