Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ki járt még így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki járt még így?

Figyelt kérdés

Úgy érzem ki voltam használva, nem tudom miért volt részem ekkora pechben es miért nem szeretett belém a barátom.

Az a helyzet, hogy nagyon harcolt a kapcsolatunkért, es bíztam benne egy nehez válás utan találkoztam vele es hittem hogy tenyleg velem akar lenni, eleinte nehezen mentem bele a dolgokba

Végül szépen világos lett a számomra, hogy ő másba volt szerelmes végig, egy nálam idősebb nőbe, aki se nem szebb semmi extra es ráncos de régóta ismeri, csak a nőnek nem kellett csak szexre. (egyidősök, 54 évesek)

En vagyok 45.

De biztos hogy fiatalkori énjét látja a nőben, amikor biztos szebb volt.

Engem vegig átvert, hogy szeret, közben az izgalmat a masik nő jelentette neki

Mellesleg a nő össze is akart barátkozni velem, megkeresett, nem tudtam ki az. Persze szemembe hazudtak.

Mi 2 évet voltunk egyutt.

Tehat nem eleg a szakítást feldolgozni meg ezt is hogy vegig at voltam verve...

2023. nov. 16. 20:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ne a múlton agyalj, az már elmúlt. Lépj túl ezen és ne sajnáltasd magad, mert ha a következő partnereddel is még ezt akarod kitárgyalni, hogy te mennyire szerelmes voltál egy szélhámosba, akkor abból se lesz semmi és megint koppansz egy nagyot.
2023. nov. 19. 19:36
 12/15 A kérdező kommentje:
Hat szerintem is ciki lenne ezt mesélgetni! Nem
2023. nov. 19. 19:40
 13/15 anonim ***** válasza:

"csak a nőnek nem kellett csak szexre"

Te is csak arra kellettél a pasasnak.

"De biztos hogy fiatalkori énjét látja a nőben, amikor biztos szebb volt."

Hát, ja 20 éve te is hamvasabb voltál, mint most. :D

2023. nov. 19. 20:07
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen, csak engem nem ismert fiatalon
2023. nov. 19. 20:10
 15/15 anonim ***** válasza:

"Mi 2 évet voltunk együtt."

Együtt is laktatok?

2023. nov. 19. 20:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!