Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
2221, pacsi! én is ugyanezt csinálom...van itt legalább 2-3 ilyen visszatérő elmeháborodott, 100%, hogy, én is szóltam már nekik egy másik kérdésnél, még belémálltak, hogy biztos én vagyok a szerető :DDD
A megcsalás topikban vannak és totálisan ki vannak éhezve a témára, mint egy elmebeteg. Szerintem szétcsalták őket.
Itt ugye az a helyzet, hogy pont abba állnak bele, akit megcsaltak, de mindegy :D
*100% hogy nők
ja és én is nő vagyok, mielőtt jönne az incel szöveg.
Az egyik az biztosan ugyanaz az elmebeteg, mint itt a 29-es.
Az egyik válaszát már sikerült itt is töröltetnem, de ez is jelentve van, nem értem miért nem szedik le, pedig bőven indokolt lenne.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazas..
Már abból látszódott, hogy ez a nő megbízhatatlan, hogy templomban esküdött úgy, hogy előtte együtt élt a leendő férjével. Ilyet egy igazán vallásos ember nem csinál.
„megszegvén néki tett templomi hűségesküjét...“
Az az eskü eleve hamis volt. Ezek után felesleges is vádaskodni, már akkor hazugság volt az egész, mikor esküdtek. Egy ilyentől mit vársz? Akinek van képe templomban esküdni, miután semmibe veszi vallásának erkölcsi előírását, ott nincs mit csodálkozni.
Ugyanez a volt férjre is igaz. Neki sem lett volna szabad templomban esküdni, ő is csak ugyanolyan hitszegő, vallásában hazug, mint a volt feleség, aki otthagyta.
Egálban vannak. Semmi értelme méltatlankodni a történteken, akkor kellett volna inkább, mikor a templomba betették a lábukat. Hogy volt ehhez képük, nem is értem.
2228-as:"hazugság volt az egész, mikor esküdtek"
Miért hazudott volna a férj esküjében, hogy örökké hű lesz feleségéhez jóban-rosszban, egészségben-betegségben, gazdagságban-szegénységben...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!