Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
"Ja, 'hát végülis te ismered a történetet, nem én, ez igaz."
Mégis honnan ismernéd, ha állításod szerint nem te vagy a férj? Akkor te vagy tán a kicsike maga?
"Csak akkor nem is értem, miért nem te írtad ki a kérdést...?"
Mert épeszű ember nem fogalmaz meg egy ilyen kérdést, hanem lapoz egyet és túllép a történteken. Csak egy zakkant idióta képes arra, hogy hónapokon keresztül szóról szóra ugyanazokon kattogjon.
Ráadásul elmondása szerint mindezt még csak nem is sértett félként, hanem teljesen kívülállóként. 😂
"Minő "véletlen" 'hát, hogy a kicsike a mangalicát szemelte ki magának s nem egy csóró, ám annál míveltebb, humorosabb, kulturáltabb s talán még tisztességesebb is - tanárt..."
Csak kiderült végre az exférj exfoglalkozása, középiskolai tanár volt hát.
Így akkor érthető, hogy kellő nyelvtudás és nyelvtanulási képességek birtokában képtelen volt külföldön állást találni 2 év ingyen konzulátusi koszt és kvártély mellett sem.
Dolgozni attól még elmehetett volna a tanár úr legalább mosogatni a sarki török büféshez.
Ha már otthon is azt csinálta, mint házicseléd.
Szegény középiskolások ettől a pojácától tanulnak... 😂
1446-os:"elcsábította"
Ó, hát akkor mégiscsak megcsalás volt. Ennyi...
"az exférj exfoglalkozása, középiskolai tanár volt hát"
Tényleg? Nem is tudtam.
"képtelen volt külföldön állást találni"
Valóban?
"nyelvtudás"
#127...
1450-es:"A feleség a konzulátuson gondolom, rengeteg mÍvelt tanárral került kapcsolatba nap, mint nap"
Nemcsak munkahelyen lehet ismerkedni. Hiszen megcsalásról szó sem lehetett, nem igaz? Meghát miért is kéne egy férjezett asszonynak idegen ffiakkal kokettálnia?
Mindenesetre mangalica kéznél volt, de nem a pénztárcája s a benne rejlő karriér lehetősége volt a csábító, hanem az ellenállhatatlan sármja s humora - hát, persze...
#1452: Dehogy volt tanár a becsületes, dolgos férj! Egyszerűen a kérdező a 'tanár' foglalkozást kapcsolta az általam felsorolt erényekhez ÉS az alacsony fizetéshez! És úgy gondolta, hogy a 'tanár' esetében én sem fogom megkérdőjelezni az erények meglétét!
Engem eddig érdekelt ez a szemellenzős ló,mert tudni szerettem volna, hogy ebből a mély gödörből, amibe önmagát navigálta, hogyan tud kikapaszkodni , de a maníros népi-nemzeti szóhasználatával felviszi a vérnyomásom. :) Úgyhogy én leírtam, amit hallani akart és ismét kiválok a csapatból. Jó szórakozást!
1457-es:"Dehogy volt tanár a becsületes, dolgos férj! Egyszerűen a kérdező a 'tanár' foglalkozást kapcsolta az általam felsorolt erényekhez ÉS az alacsony fizetéshez!"
Miért zökkentetted ki gigatrollt fantáziavilágából? Mi lészen így véle...?
Szerintem tök jól szórakozunk, Ámbár tanárúrnak meg legalább van társasága általunk.
A való életben egynél többször úgyse mondhatná el senkinek, hogy milyen erkölcstelen a "rajta felkapaszkodott" volt neje és a konzul úr, itt meg minden nap többször is pocskondiázhatja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!