Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a helyzet akkor, ha beleőrű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a helyzet akkor, ha beleőrűltem abba, hogy megcsalt a barátnőm?

Figyelt kérdés

Agyrém amiben vagyok, élethelyzet...vagy ez a szenvedés vele, vagy a vonat elé ugrás.

Nincs kiút, van az, amikor nincs kiút, aki tudja, hogy nincs kiút az érteni fogja, hogy nekem is miért nincs kiút.

Beleőrülök, jobb volt, jobb képűbb, magasabb, izmosabb, dúsabb hajúbb, dús borostás pasi volt, brutálisan jó flörttel.

Én ennyit érek igazából, miért...mire fel kaphatnék én hűséges nőt, hova, minek, nekem ez jár....nem?

2023. okt. 9. 23:40
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Van jobb, hidd el. Menj ki a szabadba és megjelenik. Ugyan így voltam
2023. okt. 27. 18:22
 22/22 anonim ***** válasza:
Jézusom, en ezek utan ossze se jottem volna veled. Beteg ember vagy. Hagyd beken azt a lányt vegre.
2023. dec. 18. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!