Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ki hol ismertete meg a szerető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hol ismertete meg a szeretőjét? Direkt kerestetek vagy csak úgy jött a helyzet?

Figyelt kérdés

Akár nőként,akár ferfiként.

Tudom itt mindenki szent és sosem vetemedne ilyesmire, ez a kérdés nem is nekik szól, szóval ha lehet olyan válaszoljon akinek volt is már ilyen helyzetben.

2022. nov. 11. 22:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
26%

Puncsos oldalon.

Havonta elvitt wellneszbe, vásárolni.

Párom hiába dolgozott keményen ezt nem tudta megengedni magának.

Ennyi.

Később dobtam is a párom mert szeretnék egy nyugodt kiegyensúlyozott anyagi biztonságban élni.

2022. nov. 11. 22:16
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
#1 És ahelyett, hogy te magad megdolgoznál az anyagi biztonságodért, inkább keresel valakit, aki a segged alá rakja. Nyomorék.
2022. nov. 11. 22:20
 3/11 anonim ***** válasza:
61%

2es, készülj fel lelkileg, ez a kérdés olyanokhoz szól akiknek van szeretője. Ha te ezt a tényt nem tudod elviselni és csak ítélkezni tudsz mások fölött, ne figyeld ezt a kérdést.

Ráadásul az 1es válasza hasznos, a tiéd (és az enyém:D) nem, mivel nem a kérdésre válaszoltál/tunk.

2022. nov. 11. 22:34
 4/11 anonim ***** válasza:
48%

Terhes sex index forumon

Ketrin82

2022. nov. 11. 22:50
 5/11 anonim ***** válasza:
68%
Ketrin82 írhatunk neked ott, mert üresedés van?
2022. nov. 11. 23:13
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Diákmelón volt nyáron egy boltban. Én meg ott vásároltam a családdal.
2022. nov. 11. 23:13
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Egy erre kitalált oldalon ismerkedtünk célirányosan. Én elvaltam azóta, mert ez a viszony felnyitotta a szememet.
2022. nov. 12. 11:30
 8/11 anonim ***** válasza:
90%

Gyárban külföldön, az előszobai részen.

Megcsokolt amikor a kabatot vettem fel es senki nem látott.

Spontan, nemis álmodtam volna.

Elotte (utanna is) kerestuk egymas tekintetet mert elragadóan nezett ki.

Nagyon oda volt ertem .

Nekem ferjem, neki felesege gyerek volt, most elvallt.

Nem teljesedett ki a szerelmünk mert elobb valni akartam, de hosszu bonyolult történet az egész sztori.

2022. nov. 12. 21:29
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Minden szempontból passzoltunk volna , 1 kivételével ami eleg fontos.. a nyelv.

Ö latin-amerikai, angol - spanyol nyelvel, en akkoriban épp hogy beszeltem a nyelvet.

De ez mar regi sztori, igaz azóta nem 1x keresett, a facen is visszajelölesre vár, de most nincs itt az ideje

2022. nov. 12. 21:33
 10/11 anonim ***** válasza:
97%
Én kerestem az egyik ilyen oldalon, de elég vegyes tapasztalatokkal. Nőként a sok üzenetben az idióták között elvesznek a normálisok is. Elmegy az ember kedve az egésztől.
2022. nov. 13. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!