Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hol ismertete meg a szeretőjét? Direkt kerestetek vagy csak úgy jött a helyzet?
Akár nőként,akár ferfiként.
Tudom itt mindenki szent és sosem vetemedne ilyesmire, ez a kérdés nem is nekik szól, szóval ha lehet olyan válaszoljon akinek volt is már ilyen helyzetben.
Puncsos oldalon.
Havonta elvitt wellneszbe, vásárolni.
Párom hiába dolgozott keményen ezt nem tudta megengedni magának.
Ennyi.
Később dobtam is a párom mert szeretnék egy nyugodt kiegyensúlyozott anyagi biztonságban élni.
2es, készülj fel lelkileg, ez a kérdés olyanokhoz szól akiknek van szeretője. Ha te ezt a tényt nem tudod elviselni és csak ítélkezni tudsz mások fölött, ne figyeld ezt a kérdést.
Ráadásul az 1es válasza hasznos, a tiéd (és az enyém:D) nem, mivel nem a kérdésre válaszoltál/tunk.
Terhes sex index forumon
Ketrin82
Gyárban külföldön, az előszobai részen.
Megcsokolt amikor a kabatot vettem fel es senki nem látott.
Spontan, nemis álmodtam volna.
Elotte (utanna is) kerestuk egymas tekintetet mert elragadóan nezett ki.
Nagyon oda volt ertem .
Nekem ferjem, neki felesege gyerek volt, most elvallt.
Nem teljesedett ki a szerelmünk mert elobb valni akartam, de hosszu bonyolult történet az egész sztori.
Minden szempontból passzoltunk volna , 1 kivételével ami eleg fontos.. a nyelv.
Ö latin-amerikai, angol - spanyol nyelvel, en akkoriban épp hogy beszeltem a nyelvet.
De ez mar regi sztori, igaz azóta nem 1x keresett, a facen is visszajelölesre vár, de most nincs itt az ideje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!